Η «βόμβα» με το όνομα Χυδηριώτη παρουσίασε ομάδα από τον Αλιμο

Η «βόμβα» με το όνομα Χυδηριώτη παρουσίασε ομάδα από τον Αλιμο

Μια απροσδόκητη μετακίνηση ανακοινώθηκε από την ομάδα του Αλίμου. Η ανακοίνωση έγινε για την εντυπωσιακή μεταγραφή της Ιωάννας Χυδηριώτη για το επόμενο έτος. Η 27χρονη περιφερειακός είναι ένα από τα κύρια ονόματα της Εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών την τελευταία δεκαετία, με μια πολυετή καριέρα στη Βουλιαγμένη και μια επιτυχημένη διετία στον Ολυμπιακό. Η ενίσχυσή της θα δώσει νέα δυναμική στην ομάδα της στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Η ανακοίνωση περιλάμβανε τα ακόλουθα: “Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson και η διοίκηση της ομάδας χαίρονται για τη συμφωνία τους με μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες της σήμερον ημέρας, την Ιωάννα Χυδηριώτη.

Η Ιωάννα Χυδηριώτη, γεννημένη στις 15 Απριλίου 1997, θεωρείται μία από τις πλέον ολοκληρωμένες Ελληνίδες παίκτριες στη δράση. Ως επίλεκτη αθλήτρια, είναι μέλος της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών εδώ και πολλά χρόνια, με εντυπωσιακές επιδόσεις στο υψηλότερο επίπεδο.

Με μια καριέρα δεκαετίας, ανέδειξε την παρουσία της στις πισίνες της Α1 πόλο γυναικών, αρχικά με τη φανέλα του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης ως αρχηγός και τελευταία με αυτή του Ολυμπιακού.

Η έμπειρη αθλήτρια βρίσκεται στην κορυφαία της ηλικία και ξεχωρίζει για το πολυδιάστατο παιχνίδι της στη δεξιά πλευρά του γηπέδου. Με το DNA της να νέφει νίκη, έχει κερδίσει δύο πρωταθλήματα Ελλάδας και άλλες δύο κυπελλούχος.

Σημαντικό μέλος της Εθνικής ομάδας, έχει συμμετάσχει σε όλους τους μεγάλους αγώνες, κατακτώντας χάλκινο μετάλλιο στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν, αλλά και το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Η Ιωάννα Χυδηριώτη είναι μέλος της εκλεκτής προετοιμασίας της εθνικής ομάδας και ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο αθλητικό όνειρο της.

Αμέσως μετά την υπογραφή της συμφωνίας με τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson, η Ιωάννα Χυδηριώτη δήλωσε: “Ήταν δύο πολύτιμα έτη με τον Ολυμπιακό και ευχαριστώ όλους με όλη μου την καρδιά. Αλλάζοντας σελίδα και εντασσόμενη στο σωματείο του ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson, που με υποδέχθηκε με θερμότητα, τους ευχαριστώ πολύ. Σε εύχομαι υγεία και συνέχισε προς τα καλύτερα”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ