Η συγκινητική ανάρτηση της ΑΕΚ για τα δύο χρόνια από τον θάνατο του Γέλοβατς: «Απόψε ο Στέβαν παίζει μαζί μας»

Η 5η Δεκεμβρίου θα είναι πάντα μια μαύρη μέρα για την ΑΕΚ Betsson. Πριν δύο χρόνια απεβίωσε ο Στέβαν Γέλοβατς, ο γελαστός Σέρβος αθλητής της ομάδας λόγω εγκεφαλικού επεισοδίου, σε ηλικία μόλις 32 ετών και με μόλις τέσσερις μήνες παρουσίας στην ομάδα. Ωστόσο, η μνήμη του διατηρείται ζωντανή στην ΑΕΚ καθώς η φανέλα του κρέμεται στην οροφή του γηπέδου των Λιοσίων και το γυμναστήριο του γηπέδου έχει πάρει το όνομά του.

Στο πλαίσιο της σημερινής σημαντικής αναμέτρησης με την Σάσαρι για το Basketball Champions League, η ΚΑΕ ΑΕΚ δημοσίευσε ένα συγκινητικό μήνυμα που δηλώνει ότι «Ο Στέβαν παίζει και σήμερα μαζί μας».

Το μήνυμα συνεχίζει λέγοντας: “Πέρασαν δύο χρόνια από την απώλεια που στέρησε το χαμόγελο του Stevan. Σαν σήμερα, μετά από 22 μέρες έντονης και ανόμοιας μάχης – μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο – ο αγαπημένος γίγαντας της «Βασίλισσας» έγινε άγγελος και πέταξε στους ουρανούς.

Η 5 Δεκεμβρίου 2021 ήταν μια μέρα που ο πόνος μας ήταν ανυπέρβλητος. Δεν συμβιβαστήκαμε ποτέ με το ακατανόητο. Και ποιος νοήμων άνθρωπος θα μπορούσε να το κάνει; Όπως πάντα, ο Stevan παίζει μαζί μας. Ο Stevan παίζει και σήμερα μαζί μας. Μας παρακολουθεί από ψηλά, πιο ψηλά από την οροφή του Olympic Hall, όπου η φανέλα με το 13 στέκεται αξιώτικα, υπενθυμίζοντάς μας τόσο τη μεγάλη απώλεια όσο και τις κοινές μας στιγμές. Σε θυμόμαστε αγαπητέ Stevan. Αθάνατος…»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ