Η PSG διψά για τομο Champions League, λέει ο Ενρίκε

Η PSG διψά για τομο Champions League, λέει ο Ενρίκε

Η στιγμή που όλοι στην Πόλη του Φωτός περίμεναν είναι εδώ: η Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό του Champions League!

Η Δίψα για την Κούπα με τα Μεγάλα Αυτιά

Η Παρί Σεν Ζερμέν φτάνει για δεύτερη φορά στην ιστορία της στον υπέρτατο αγώνα του Champions League. Η φετινή πορεία ήταν εντυπωσιακή και η δίψα για την κατάκτηση της πολυπόθητης κούπας είναι τεράστια.

Οι Δηλώσεις του Λουίς Ενρίκε

Ο προπονητής της ομάδας, Λουίς Ενρίκε, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η παρουσία στον τελικό είναι απόλυτα άξια, τονίζοντας ότι η ομάδα περίμενε πολύ καιρό αυτή τη στιγμή. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας όπου η PSG θα αντιμετωπίσει τη Ρεμς.

Ετοιμασία για Δύο Τελικούς

  • «Είμαστε υπερήφανοι για αυτό που πετύχαμε. Παίξαμε πολύ καλά καθόλη τη διάρκεια της σεζόν και δείξαμε πνευματική δύναμη.»

  • «Έχουμε καταστρώσει ένα πλάνο βασισμένο σε λεπτά και ταξίδια, οπότε πρέπει να ισορροπήσουμε τα πάντα για να φτάσουμε στους δύο τελικούς που έχουμε μπροστά μας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.»

  • «Θέλουμε να φτάσουμε σε αυτά τα δύο παιχνίδια με φρέσκα πόδια και καθαρά μυαλά», ανέφερε για τον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας.

Ο Ιστορικός Τελικός του Champions League

  • «Θα είναι ο πρώτος τελικός [Champions League] που θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν οι οπαδοί της Παρί.»

  • «Αξίζουμε να είμαστε στον τελικό επειδή περιμέναμε πολύ καιρό.»

  • «Ξέρω πως ο σύλλογος ιδρύθηκε μόλις το 1970, που είναι και η χρονιά γέννησής μου, ελπίζουμε όμως ότι αυτός ο δεσμός με τους οπαδούς θα μας βοηθήσει να πάρουμε το Champions League.»

  • «Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί επειδή η Ίντερ έχει συνηθίσει να παίζει τελικούς και ήταν εκεί πριν από δύο χρόνια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ