Η πρώτη σκέψη του Ντε Λαουρέντις για το γήπεδο της Νάπολι προκαλεί αντιδράσεις

Η πρώτη σκέψη του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις για το γήπεδο της Νάπολι δεν άρεσε σε κανέναν στον ιταλικό νότο, αναφέρει τοπικό Μέσο.

Από την αρχή της σεζόν, το κύριο θέμα στη Νάπολι ήταν ο αγώνας, η αστάθεια με τον Ρούντι Γκαρσία. Με τον Βάλτερ Ματσάρι να τον αντικαθιστά, η κατάσταση έχει βελτιωθεί. Μια νίκη επί της Ίντερ την Κυριακή (3/12) θα βελτίωνε ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Θα αναμενόταν λοιπόν να επικρατεί ηρεμία στη Νάπολι, αλλά αυτό δεν ισχύει. Ο πρόεδρος άνοιξε ξανά το θέμα του γηπέδου με όσα είπε -και του είπαν- την Πέμπτη (30/11). Ο ιταλικός Τύπος αποφάσισε να δώσει συνέχεια σήμερα (1/12).

Σύμφωνα με τη ναπολιτάνικη εφημερίδα Il Mattino, ο δήμαρχος της πόλης δεν είπε τυχαία μια ατάκα σε απάντηση προς τον Ντε Λαουρέντις. “Να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη χωρητικότητα το γήπεδο για να μπορούν να πάνε όσο το δυνατόν περισσότεροι Ναπολιτάνοι στο γήπεδο”, δήλωσε. Αυτό προέκυψε από μια πρώτη συζήτηση μεταξύ του δημάρχου και του προέδρου των Παρτενοπέι για νέο γήπεδο. Ή για απόλυτη ανακατασκευή του Stadio Maradona. Ωστόσο, ο δήμαρχος απέρριψε αμέσως αυτή τη σκέψη. Αυτό πυροδότησε αντιδράσεις από τους οπαδούς, οι οποίοι τον θεωρούν αστείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ