Η Παρί Σεν Ζερμέν δυσκολεύει τη μεταγραφή του Εμπαμπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Η Παρί Σεν Ζερμέν δυσκολεύει τη μεταγραφή του Εμπαμπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Μία απόφαση-έκπληξη πήρε η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, αποκλείοντας τον Κιλιάν Εμπαμπέ από το ταξίδι της ομάδας στην Ιαπωνία. Από την αρχή του καλοκαιριού, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έχει δείξει ότι δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους. Αυτό έχει εκνευρίσει τους ιδιοκτήτες της ομάδας, οι οποίοι προσπαθούν να προσφέρουν μια πολύ ελκυστική πρόταση για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ωστόσο, φημολογείται ότι ο Εμπαμπέ έχει ήδη συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το καλοκαίρι του επόμενου έτους. Η Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να κερδίσει οικονομικά από τη μεταγραφή του παίκτη, σχεδιάζει να ανακοινώσει ότι είναι προς πώληση. Αυτό αποτελεί πρόβλημα για τη Ρεάλ, καθώς έχει συμφωνήσει με τον παίκτη για τη μετακίνησή του κάποια στιγμή στο μέλλον.

Είναι ακόμα άγνωστο το πώς θα εξελιχθεί αυτός ο «σίριαλ» με τον Εμπαμπέ και αν θα καταλήξει στη μετακίνησή του στη Ρεάλ Μαδρίτης ή όχι. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι η συνέχιση της κόντρας μεταξύ του Γάλλου ποδοσφαιριστή και της ομάδας του δεν είναι ευοίωνη για καμία από τις δύο πλευρές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ