Η Λίνα Σουλούκου της Ρόμα είναι η 2η υψηλότερα αμειβόμενη παράγοντας της Serie A

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, η Λίνα Σουλούκου της Ρόμα είναι η 2η υψηλότερα αμείβομενη παράγοντας στη Serie A.

Κάθε φορά που γίνεται μια μεταγραφή, τα μέσα ενημέρωσης εστιάζουν όχι μόνο στις αθλητικές ικανότητες του παίκτη αλλά επίσης και στα συμβόλαιά τους και τις ετήσιες απολαβές τους. Σε ό,τι αφορά τους παράγοντες, οι αναφορές είναι λιγότερες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αδιαφορούν τα Μέσα. Σύμφωνα με το Calcio & Finanza, η Μίλαν πλήρωσε τα περισσότερα στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ακολουθούμενη από τη Νάπολι, την Γιουβέντους, την Ιντερ και τη Λάτσιο.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, η Ρόμα δεν προκύπτει στη λίστα για το συνολικό ποσό που καταβλήθηκε, αλλά η Λίνα Σουλούκου καταλαμβάνει τη 2η θέση ως πιο ακριβοπληρωμένη παράγοντας, μετά τον Κλαούντιο Λοτίτο της Λάτσιο. Ο Μπέπε Μαρότα, ο πρώην γενικός διευθυντής της Ιντερ, προκαλεί έκπληξη που δεν αναφέρεται στη λίστα.

Η περίπτωση Μαρότα

Ο Μπέπε Μαρότα, ο γενικός διευθυντής της Ιντερ, που επί χρόνια ήταν ο υψηλότερα αμειβόμενος παράγοντας της Serie A, δεν προκύπτει στη λίστα. Στη Γιουβέντους, έφτασε να παίρνει γύρω στα 5 εκατ. ευρώ κάποια στιγμή. Σχετικά με τους Νερατζούρι, το ποσό που παίρνει δεν έχει διαρρεύσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ