Η Kaizen Gaming Ίδρυσε το Kaizen Foundation και Ανακαινίζει το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης με 3,8 εκατ. Ευρώ

Η Kaizen Gaming Ίδρυσε το Kaizen Foundation και Ανακαινίζει το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης με 3,8 εκατ. Ευρώ

Η Kaizen Gaming, μια από τις κορυφαίες εταιρείες GameTech στον κόσμο, ανακοίνωσε τη δημιουργία του φιλανθρωπικού οργανισμού Kaizen Foundation, ο οποίος θα χρηματοδοτεί την υλοποίηση κοινωφελών προγραμμάτων. Το Foundation θα επικεντρώνεται σε δράσεις με κοινωνικό αντίκτυπο σε χώρες όπου η Kaizen Gaming δραστηριοποιείται. Ξεκινώντας από την Ελλάδα το 2024, το Foundation θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες.

Στην Ελλάδα, το Kaizen Foundation ξεκινά τις δράσεις του με την ανακαίνιση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης. Η ανακαίνιση, με κόστος 3,8 εκατ. ευρώ, περιλαμβάνει τη βελτίωση των εγκαταστάσεων που αφορούν το νοσοκομείο, την ενίσχυση των συστημάτων ασφαλείας και την ανάπλαση του εξωτερικού χώρου. Αυτό το έργο αντιμετωπίζει τα λειτουργικά προβλήματα που επηρεάζουν το νοσοκομείο, προσφέροντας αξιοπρεπείς συνθήκες νοσηλείας, σύμφωνα με την εθνική νομοθεσία.

Το Kaizen Foundation βασίζεται στην ανάγκη για θετικές αλλαγές σε πολλούς τομείς της ανθρώπινης ζωής, ενώ έχει ως κύρια θέματα δράσης την Κοινωνία, την Εκπαίδευση και το Περιβάλλον. Αποτελεί τη βάση για ένα πιο βιώσιμο και ενδεδειγμένο μέλλον.

Στην τελετή έναρξης, ο Υπουργός Υγείας αναγνώρισε τη σημασία του έργου, ενώ ο Ιδρυτής και CEO της Kaizen Gaming υπογράμμισε τη συμβολή του Foundation. Το έργο της ανακαίνισης αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2024, διαιρεμένο σε φάσεις για τη συνεχή λειτουργία του νοσοκομείου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ