Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει κορυφαίους αντιπάλους στο νέο Nations League

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει κορυφαίους αντιπάλους στο νέο Nations League

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου μπήκε για πρώτη φορά στη League A του Nations League και η κλήρωση έφερε σκληρούς αντιπάλους. Θα παίξει με Γερμανία, Ολλανδία και Σερβία στον 2ο όμιλο. Οι αγώνες ξεκινούν τον Σεπτέμβριο και η ομάδα βλέπει μπροστά στο Euro 2028.

Ο όμιλος της Ελλάδας και οι αντίπαλοι

Στον 2ο όμιλο της League A η Ελλάδα βρέθηκε δίπλα σε μεγάλες δυνάμεις. Η Γερμανία με την ιστορία της, η Ολλανδία με το ταλέντο και η Σερβία με την ένταση. Αυτός ο όμιλος θα δοκιμάσει την αντοχή της γαλανόλευκης από την αρχή.

Οι παίκτες ξέρουν τι τους περιμένει – πιέσεις και ευκαιρίες μαζί.

Όλοι οι όμιλοι του Nations League 2026/27

Στη League A ο 1ος όμιλος έχει Γαλλία, Ιταλία, Βέλγιο και Τουρκία. Ο 3ος φέρνει Ισπανία, Κροατία, Αγγλία και Τσεχία. Στον 4ο παίζουν Πορτογαλία, Δανία, Νορβηγία και Ουαλία.

Η League B ξεκινά με Σκωτία, Ελβετία, Σλοβενία και Βόρεια Μακεδονία στον 1ο. Ο 2ος όμιλος περιλαμβάνει Ουγγαρία, Ουκρανία, Γεωργία και Βόρεια Ιρλανδία. Στον 3ο είναι Ισραήλ, Αυστρία, Ιρλανδία και Κόσοβο, ενώ ο 4ος έχει Πολωνία, Βοσνία, Ρουμανία και Σουηδία.

Κατεβαίνοντας στη League C, ο 1ος όμιλος βάζει Αλβανία, Φινλανδία, Λευκορωσία και Σαν Μαρίνο. Ο 2ος μαζεύει Μαυροβούνιο, Κύπρος, Αρμενία και Λετονία ή Γιβραλτάρ. Στον 3ο μπαίνουν Καζακστάν, Σλοβακία, Νησιά Φερόε και Μολδαβία.

Ο 4ος της League C έχει Ισλανδία, Βουλγαρία, Εσθονία, Λουξεμβούργο ή Μάλτα. Τέλος, η League D στον 1ο όμιλο φέρνει Γιβραλτάρ ή Λετονία, Μάλτα ή Λουξεμβούργο και Ανδόρρα. Ο 2ος κλείνει με Λιθουανία, Αζερμπαϊτζάν και Λιχτενστάιν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ