Η Μπαρτσελόνα αναζητά νέο προπονητή: Όλες οι επιλογές της Marca

Η Μπαρτσελόνα αναζητά νέο προπονητή: Όλες οι επιλογές της Marca

Η Marca, η μεγαλύτερη αθλητική εφημερίδα της Ισπανίας, προσκείμενη στη Ρεάλ Μαδρίτης, παρουσίασε όλα τα στοιχεία σχετικά με τους υποψήφιους προπονητές που εξετάζει η Μπαρτσελόνα για το κενό που θα αφήσει ο Τσάβι το καλοκαίρι. Ας δούμε ποιοι είναι οι κυριότεροι υποψήφιοι.

Ντε Τζέρμπι και Φλικ: Οι πιθανοί διάδοχοι

Οι προπονητές Ρομπέρτο Nτε Τζέρμπι και Χάνσι Φλικ ξεχωρίζουν ως πιθανοί υποψήφιοι, αρέσουν δηλαδή στη διοίκηση και τον Ζοάν Λαπόρτα. Ο Τζέρμπι έχει αρίστη δουλειά με νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές, ενώ ο Φλικ είναι ελεύθερος από την αρχή της σεζόν και φημολογείται ότι μαθαίνει ισπανικά για να πάρει τη θέση.

Ο «ξεκούραστος» Κλοπ

Η αποχώρηση του Κλοπ από τη Λίβερπουλ έχει δημιουργήσει πολλές φήμες σχετικά με το μέλλον του. Ωστόσο, ο ίδιος δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να αναλάβει άμεσα κάποιον άλλο σύλλογο, αφού θέλει να «γεμίσει τις μπαταρίες» του, αποτρέποντας έτσι τυχόν συζητήσεις με τον Λαπόρτα.

Οι πιθανοί εναλλακτικοί: Αρτέτα, Μότα και Ράφα Μάρκεζ

Οι φήμες για τον Αρτέτα δεν ευσταθούσαν, καθώς επιθυμεί να συνεχίσει στην Premier League. Ο Τιάγκο Μότα δεν ήταν ποτέ υποψήφιος, ενώ ο Ράφα Μάρκεζ θα αποτελέσει προσωρινή λύση σε περίπτωση που ο Τσάβι φύγει νωρίτερα.

Αυτά είναι τα δεδομένα με βάση το ρεπορτάζ της Marca.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ