Γκολομέεφ και Μπίλας: “Απίστευτο αυτό το 1-2 – Δικαίωση για τον κόπο μας όλον αυτόν τον καιρό”

Γκολομέεφ και Μπίλας: “Απίστευτο αυτό το 1-2 – Δικαίωση για τον κόπο μας όλον αυτόν τον καιρό”

Οι φοβεροί Κριστιάν Γκολομέεφ και Στέργιος Μπίλας στον τελικό των 50 μέτρων ελεύθερο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου!

Οι δύο Έλληνες κολυμβητές είχαν μια επική αναμέτρηση, τερματίζοντας πρώτος και δεύτερος αντίστοιχα με χρόνους 21.72 και 21.73!

Ο Γκολομέεφ κέρδισε το χρυσό μετάλλιο για πρώτη φορά στην καριέρα του, ενώ ο Μπίλας φεύγει από το πρωτάθλημα φέτος με τρία μετάλλια!

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τον αγώνα, οι δύο αθλητές εξέφρασαν τη χαρά και την ικανοποίησή τους για την προσπάθειά τους, επισημαίνοντας τη σημασία της εμφάνισής τους για τους προπονητές τους!

Γκολομέεφ: “Είχαμε πει ότι θέλουμε το 1-2 και το επιτύχαμε. Ήταν μια φοβερή κούρσα για μένα, αφού κατέκτησα τον πρώτο μου ευρωπαϊκό τίτλο. Το ψάχνω από το 2012 και το επιτυγχάνω τώρα. Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος!”.

Μπίλας: “Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήταν μια φοβερή κούρσα και χάρηκα πάρα πολύ για το 1-2. Είναι ανταμοιβή για την προσπάθειά μας, αφού δουλεύουμε σκληρά και το καταφέραμε όλοι μαζί. Είναι κάτι απίστευτο που δεν μπορώ να εξηγήσω!”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ