Γκατσίνοβιτς: «Επιτυχές πλάνο, αλληλεγγύη και αξιοπρόσεκτη νίκη για την ΑΕΚ»

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς περιέγραψε την εξαιρετική νίκη της ΑΕΚ εκτιμώντας ότι αυτή οφειλόταν σε ένα επιτυχημένο σχέδιο και την ομαδική προσπάθεια. Το αξιοπρόσεκτο αυτό αποτέλεσμα προήλθε από τη μάχη που έδωσαν όλοι οι παίκτες, κερδίζοντας τον αξιόλογο αντίπαλο Μπράιτον (2-3).

«Αυτή ήταν μια εξαιρετική βραδιά για όλους μας. Αντιμετωπίσαμε έναν δυνατό αντίπαλο, μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, αλλά είχαμε ένα επιτυχημένο σχέδιο και το εκτελέσαμε. Επίσης, είχαμε λίγη τύχη, που πάντα χρειάζεται. Ο καθένας αγωνίστηκε για τον συμπαίκτη του, για την μπάλα, και το καταφέραμε. Ήταν μια δίκαιη νίκη που αξιοπροσέχθηκαν και τελικά κατακτήθηκε», επισήμανε ο Σέρβος μεσοεπιθετικός.

Σχετικά με την επιστροφή του από τον τραυματισμό και το γκολ που πέτυχε, ανέφερε: «Αν είμαι ειλικρινής, δεν ήξερα αν ήμουν εγώ αυτός που βρήκε τη μπάλα, καθώς υπήρχαν πολλοί παίκτες εκεί. Είχα μια μικρή υποψία για offside. Ευτυχώς, δεν ήταν έτσι. Είμαι πολύ χαρούμενος. Επέστρεψα και σκόραρα και ελπίζω να ήταν ο τελευταίος τραυματισμός μου για φέτος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ