Γιοβάνοβιτς: «Μεγάλη ευθύνη να ανοίγει τον δρόμο για χαρούμενους θεατές το ΟΑΚΑ»

Γιοβάνοβιτς: «Μεγάλη ευθύνη να ανοίγει τον δρόμο για χαρούμενους θεατές το ΟΑΚΑ»

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 της Βιγιαρεάλ στο γεμάτο Ολυμπιακό Στάδιο και να ξεκινήσει επιτυχημένα τις υποχρεώσεις του στο Europa League. Μετά τον αγώνα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε ότι ήταν ικανοποιημένος από την επίθετική απόδοση της ομάδας του, τονίζοντας την μεγάλη ευθύνη τους να φεύγουν χαρούμενοι οι φίλαθλοι από το γήπεδο.

Ο Γιοβάνοβιτς ανέφερε ότι η εμφάνιση του Παναθηναϊκού δεν ήταν η καλύτερη φέτος, αλλά ήταν μία πολύ καλή βραδιά για την ομάδα. Επιπλέον, εξέφρασε την αναγνώρισή του προς τους φιλάθλους που μαζεύτηκαν στο γήπεδο και τη σημασία της υποστήριξής τους. Τόνισε ότι είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρώσεις τόσο κόσμο και είναι σημαντικό να ανταποκρίνονται στην επίδειξη που παρουσιάζει η ομάδα.

Σχετικά με την επίδοση της ομάδας στο Europa League, ο Γιοβάνοβιτς αναφέρθηκε στην σοβαρότητα των παικτών και την αφοσίωσή τους σε κάθε παιχνίδι. Επίσης, επισήμανε ότι η ομάδα προοδεύει παρά την έλλειψη μεταγραφών στη θέση του φορ και τόνισε τον ρόλο της ομαδικής λειτουργίας στην επίτευξη των αποτελεσμάτων.

Τέλος, ο Γιοβάνοβιτς αναφέρθηκε στον ρόλο του ως προπονητής και στο γεγονός ότι διαχειρίζεται με ευκολία τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για το καλό αποτέλεσμα, παραδεχόμενος ότι η δυσκολία της διαχείρισης αυτού του αποτελέσματος τον επηρεάζει περισσότερο και αναγνωρίζοντας πως η ομάδα έχει ακόμα πολύ δρόμο για βελτίωση.

Τέλος, ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε ότι η αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ δεν αλλάζει τίποτα σε σχέση με την προετοιμασία της ομάδας και εκφράζει την επιθυμία να βλέπει την ομάδα να προχωράει προς την πρόκριση στο Europa League.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ