Γιοβάνοβιτς: «Κυνήγησαμε το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος – Σου δίνουν μεγάλες εμπειρίες αυτά τα παιχνίδια»

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0 εναντίον της Βιγιαρεάλ, αλλά αντέδρασε, μειώνοντας το σκορ σε 3-2, και επέμενε στην αναζήτηση του ισορροπημένου γκολ μέχρι το τέλος, κατά τη διάρκεια της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στην κάμερα της Cosmote Tv, ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αναφέρθηκε στην αντίδραση των παικτών του και στις εμπειρίες που προσφέρουν τέτοιου είδους παιχνίδια.

«Λόγω της θέσης μας στη βαθμολογία, έπρεπε να επιδείξουμε επιθετικότητα, να προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε το παιχνίδι μας και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, χωρίς πολλές φάσεις. Μέσα από λίγες επιθέσεις υποδεχθήκαμε δύο γκολ παρά τη μικρή διαφορά στο σκορ του παιχνιδιού. Η είσοδός μας στο δεύτερο ημίχρονο οδήγησε στο τρίτο γκολ, το οποίο καθιστούσε την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη. Αντιμετωπίσαμε μια κατάσταση που δεν είχαμε ξανά βιώσει. Καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση.»

Συνεχίζοντας, είπε:

«Είναι η πρώτη φορά που λαμβάνουμε μέρος στα προκριματικά τους ομίλους. Λόγω της ποιότητας και της ταχύτητας, δεν επιτρέπεται να κάνουμε λάθη. Οι εμπειρίες που αποκομίσαμε είναι σημαντικές. Σε κάθε αυτό το παιχνίδι, είμασταν ανταγωνιστικοί. Σήμερα, είδαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Η Βιγιαρεάλ είναι μια παρά πολύ καλή ομάδα. Η προσπάθειά μας μου δίνει μια σημαντική αίσθηση ότι είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα ανεξάρτητα από το σκορ.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ