Γενναιόδωρος οπαδός της ΑΕΚ χαρίζει 60 διαρκείας σε άνεργους και φοιτητές!

Ένας πλούσιος οπαδός της ΑΕΚ προχώρησε σε μια σημαντική πρωτοβουλία. Ο επιχειρηματίας από τη Μύκονο, ο οποίος προτιμά να παραμείνει ανώνυμος, αγόρασε 60 διαρκείας εισιτήρια για την περίοδο του 2023/24, αξίας συνολικά 15.000 ευρώ, και αποφάσισε να τα δωρίσει σε φίλους της ΑΕΚ που είναι άνεργοι ή φοιτητές και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα αγοράσουν μόνοι τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση από την ΚΑΕ ΑΕΚ:

Πριν 2 χρόνια, μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Περιστερίου, ο οπαδός αυτός αισθάνθηκε την ανάγκη να βοηθήσει την ομάδα σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης.

Φέτος, παρότι ζούμε σε μια περίοδο αυτομελέτησης και αυξημένης αλληλεγγύης, η ανώνυμη αυτή πρωτοβουλία αποτελεί έναν τρόπο επαναφοράς της συλλογικής υποστήριξης προς την ΑΕΚ. Ο επιχειρηματίας από τη Μύκονο αγόρασε 60 διαρκείας με κόστος 250 ευρώ το ένα και σκοπεύει να τις διανείμει δωρεάν σε άνεργους και φοιτητές οπαδούς της ΑΕΚ.

Η ενέργεια αυτού του παθιασμένου οπαδού της ΑΕΚ δείχνει για μια ακόμη φορά τον δρόμο προς τη σωστή κατεύθυνση. Στο άμεσο μέλλον, η ΑΕΚ BC θα ανακοινώσει τον τρόπο με τον οποίο θα γίνεται η διανομή των διαρκείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ