Φωτης Τακιανός: “Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε κάνουν πιο σημαντική κάθε νίκη”

Ο Φώτης Τακιανός έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη εναντίον της Μπενφίκα, συζήτησε τα προβλήματα των Φρίντρικσον και Μαργαρίτη, εξέφρασε την προσμονή του για τα επόμενα δύο παιχνίδια για την πρόκριση στην επόμενη φάση, και τόνισε τη σημασία της αγωνίας που έδειξαν οι παίκτες τα τελευταία τρία λεπτά. Τέλος, ζήτησε από την ομάδα να επικεντρωθεί στον επερχόμενο αγώνα με τον Κολοσσό, ενώ χαρακτήρισε επιτυχία το γεγονός ότι βρίσκονται πρώτοι στον όμιλο.

“Οι παίκτες αξίζουν συγχαρητήρια για τη νίκη. Αν και αντιμετωπίζουμε προβλήματα, όπως τραυματισμούς, η νίκη ακόμα περισσότερο σημαίνει για εμάς. Είναι μια σπουδαία νίκη που μας επιτρέπει να παραμείνουμε πρώτοι στον όμιλο. Υπάρχουν ακόμη δύο παιχνίδια. Δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για την πρόκρισή μας ακόμη.

Η νίκη ήταν σημαντική. Κατά το πρώτο μισό, αντιμετωπίσαμε προβλήματα στα άμυντικά ριμπάουντ και έκαναν πολλά λάθη. Αυτό δεν μας επέτρεψε να ελέγξουμε τον ρυθμό, αλλά το διορθώσαμε στο δεύτερο μέρος. Τα τελευταία 3 λεπτά, οι παίκτες έδειξαν αποφασιστικότητα και η νίκη ήταν αξιοσημείωτη για εμάς.

Αναφορικά με τον Φρίντρικσον, αναφέρθηκε: “Ο Φρίντρικσον ένιωσε αδιαθεσία με το στομάχι του και πέρασε προσωρινά στο νοσοκομείο. Έχουμε και άλλους τραυματίες παίκτες, αλλά εμείς ως ομάδα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε ακατάπαυστα. Η πρόκρισή μας εξαρτάται και από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Κατορθώσαμε να είμαστε πρώτοι στον όμιλο, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ