Φεστιβάλ Stoiximan AegeanBall: Η μεγαλύτερη γιορτή του 3×3 μπάσκετ επιστρέφει για 6η χρονιά

Φεστιβάλ Stoiximan AegeanBall: Η μεγαλύτερη γιορτή του 3×3 μπάσκετ επιστρέφει για 6η χρονιά

Στη συνέντευξη τύπου ανακοινώθηκε ότι το 6ο Φεστιβάλ Stoiximan AegeanBall θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στις 28 και 30 Ιουνίου στη Σύρο. Η Stoiximan, ως Μεγάλος Χορηγός για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, έκανε την ανακοίνωση μαζί με τον δημιουργό του τουρνουά Γιώργο Πρίντεζη και τους διοργανωτές Progame, Δήμο Σύρου – Ερμούπολης και Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Το Stoiximan AegeanBall Festival ξεκίνησε το 2016 και έχει γίνει θεσμός στη Σύρο, με την πλατεία Μιαούλη να μεταμορφώνεται σε μπασκετικό προορισμό για τρεις ημέρες κάθε χρόνο. Όπως ανέφερε ο Γιώργος Πρίντεζης, η γιορτή αναδεικνύει την αγάπη για το μπάσκετ που μοιράζονται άνθρωποι όλων των ηλικιών.

Ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης υπογράμμισε την κοινωνική, οικονομική και τουριστική αξία του φεστιβάλ για το νησί, με χιλιάδες επισκέπτες και διεθνώς αναγνωρισμένους αθλητές να προβάλλουν τη Σύρο. Το φεστιβάλ συνδυάζεται με σημαντικά έργα υποδομής για το νησί, όπως η δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου.

Ο Γιάννης Λάσκαρης, Co-Founder της Progame, αναφέρθηκε στην ανάδειξη του αθλητικού τουρισμού του νησιού και το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που προγραμματίζεται για φέτος με διαγωνισμούς και διασκέδαση.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει. Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ