Φενερμπαχτσέ επέστρεψε στις νίκες με θρίαμβο επί της Αναντολού Εφές

Φενερμπαχτσέ επέστρεψε στις νίκες με θρίαμβο επί της Αναντολού Εφές

Η Φενέρμπαχτσε γύρισε στις επιτυχίες της στο τουρκικό πρωτάθλημα και διέλυσε τη Μανίσα με 93-79 μέσα στο σπίτι της, για την 13η αγωνιστική. Οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πήραν προβάδισμα με διψήφιους πόντους από την αρχή και κράτησαν άνετα το ματς μέχρι τέλους. Ο Μπόστον Τζούνιορ ξεχώρισε με 20 πόντους και 5 στα 7 τρίποντα.

Μπιμπέροβιτς έβαλε 17 πόντους, ενώ ο Μπιρσέν ακολούθησε με 12. Με αυτό το αποτέλεσμα, η Φενέρμπαχτσε σκαρφάλωσε δεύτερη στον πίνακα με 11 νίκες και 2 ήττες, ακριβώς πίσω από τη Μπεσίκτας που δεν έχει χάσει καθόλου.

Νίκη για Φενέρ και άνοδος στη βαθμολογία

Από νωρίς φάνηκε η υπεροχή της ομάδας. Έχτισαν γρήγορα διαφορά και δεν κοίταξαν πίσω. Η Μανίσα δεν μπόρεσε να απειλήσει σοβαρά.

Η Φενέρμπαχτσε δείχνει να βρίσκει ρυθμό ξανά στο εσωτερικό πρωτάθλημα. Οι πρωταθλητές Ευρώπης χρειάζονταν αυτή τη νίκη για να ανέβουν ψηλότερα.

Ήττα για Εφές από Τουρκ Τέλεκομ

Δεν τα κατάφερε η Αναντολού Εφές εκτός έδρας και έχασε με 75-70 από την Τουρκ Τέλεκομ. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο έχει μόλις δύο νίκες στα έντεκα τελευταία παιχνίδια της σε Τουρκία και Ευρωλίγκα. Στην τελευταία περίοδο κατέρρευσαν στην επίθεση και δέχτηκαν την έκτη ήττα στη BSL φέτος.

Ο Τζαλίν Σμιθ έκανε παπάδες για τους νικητές με 22 πόντους. Στην Εφές, οι 21 πόντοι του Χαζέρ δεν έφτασαν για να σώσουν την κατάσταση. Η Τουρκ Τέλεκομ έρχεται από καλή φάση και έδειξε χαρακτήρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ