Φασούλα κατηγορεί την ΕΟΚ για παράβαση ισονομίας

Φασούλα κατηγορεί την ΕΟΚ για παράβαση ισονομίας

Η παράταξη “Πρώτα το Μπάσκετ”, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Φασούλα, ανακοίνωσε ότι η διοίκηση της ΕΟΚ παραβιάζει τους κανόνες ισονομίας εν όψει των εκλογών. Καταγγέλει τη φίμωση της παράταξής της, τα εμπόδια στην επικοινωνία με τα αθλητικά σωματεία και την απολυταρχική συμπεριφορά στον τομέα του αθλητισμού.

Η ανακοίνωση της παράταξης του Παναγιώτη Φασούλα:

Κύριε Βρούτση, σας καλούμε να διασφαλίσετε την ισονομία στις επικείμενες εκλογές. Επισημαίνουμε ότι η διοίκηση της ΕΟΚ, και συγκεκριμένα ο πρόεδρός της Βαγγέλης Λιόλιος, δεν τηρεί τους κανόνες της ισονομίας. Το αίτημα μας για επικοινωνία με τα σωματεία της Ομοσπονδίας απορρίφθηκε αδικαιολόγητα.

Απαιτούμε την απόσυρση της φίμωσης και τη διασφάλιση της ισονομίας. Καλούμε τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ να διατηρήσουν απόσταση από αυτήν την συμπεριφορά. Ζητούμε την παρέμβαση του Υπουργού Αθλητισμού, κ. Βρούτση, για την διασφάλιση της ισονομίας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την τελική νίκη του αθλήματος. Η επικοινωνία με την κοινότητα μας είναι προτεραιότητά μας. Απορρίπτουμε τις τακτικές που παραβιάζουν την ισονομία και επιμένουμε στη διαφάνεια και τη δημοκρατία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ