Φαν Μπόμελ για το λάθος στη λίστα της Αντβέρπ: «Είναι κάτι το τραγικό»

Στην Εθνική μας ομάδα έγινε ένα λάθος σχετικά με τις κίτρινες κάρτες, με αποτέλεσμα τέσσερις παίκτες να μην μπορούν να συμμετάσχουν στο ματς με την Γιβραλτάρ, παρόλο που δεν τους είχε επιβληθεί καμία τιμωρία. Όμως, στην Αντβέρπ έγινε ένα άλλο τραγικό λάθος.

Σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Μαρκ Φαν Μπόμελ, στην ευρωπαϊκή λίστα παικτών που θα δικαιούται να χρησιμοποιήσει στους αγώνες του Champions League, λείπει το όνομα ενός παίκτη επειδή… τον ξέχασαν. Κατά την δήλωσή του ο προπονητής ανέφερε: «Ναι, το παραδέχομαι, δεν το κάναμε σωστά. Ο Βάινς έπρεπε να βρίσκεται κανονικά στη λίστα. Έκαναν ένα τραγικό λάθος και το κακό είναι ότι δεν μπορούμε να το διορθώσουμε».

Όσον αφορά τον παίκτη, ο ίδιος είναι απογοητευμένος που δεν βρίσκεται στη λίστα, αλλά προσπαθεί να επικεντρωθεί στην ανάρρωσή του και να είναι έτοιμος για την επόμενη ευκαιρία που θα έχει να αγωνιστεί ξανά.

Σημειώνεται ότι ο Βάινς είναι τιμωρημένος αυτήν την περίοδο, αλλά αυτό δεν είναι ο λόγος που δεν βρίσκεται στη λίστα της ομάδας. Η απουσία του οφείλεται σε μια απλή παράλειψη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ