Επίσημο: Ο Τόναλι πωλήθηκε στη Νιούκασλ – Το μήνυμα του παίκτη

Επίσημο: Ο Τόναλι πωλήθηκε στη Νιούκασλ – Το μήνυμα του παίκτη

Ο Σάντρο Τόναλι αποτελεί παρελθόν για τη Μίλαν, καθώς ανακοινώθηκε η πώλησή του στη Νιούκασλ.

Κανείς δεν περίμενε την πώληση του Διεθνή Ιταλού χαφ αυτό το καλοκαίρι. Η συμφωνία με την ομάδα της Αγγλίας υπήρχε εδώ και καιρό. Η Μίλαν επιβεβαίωσε τη συναλλαγή τώρα, αποχαιρετώντας τον Τόναλι.

Ο διεθνής Ιταλός χαφ ανέβασε ένα μήνυμα στα social media λέγοντας…

«Σήμερα έχω διάφορα συναισθήματα. Έχω αποφασίσει να ξεκινήσω μια νέα περιπέτεια, μια νέα πρόκληση. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ στην εκπληκτική αυτή ομάδα, η οποία είναι και θα παραμείνει το σπίτι μου. Είμαι ευγνώμον που φορούσα τη φανέλα της καρδιάς μου και ευχαριστώ όλους όσοι ασχολήθηκαν με αυτό το θέμα τις προηγούμενες εβδομάδες. Έμαθα πολλά τα τρία χρόνια που πέρασα εδώ και βρήκα μια οικογένεια που με στήριξε και με καθοδήγησε. Χάρη σε εσάς, διοίκηση, προπονητή και συμπαίκτες, βελτιώθηκα ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος.

Καταλαβαίνω ότι αυτό το αντίο μπορεί να προκαλέσει μεικτά συναισθήματα και είναι φυσικό όταν αφήνεις ένα μεγάλο κομμάτι της καρδιάς σου, αλλά είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, οι αλλαγές μερικές φορές φέρνουν βελτίωση για όλους.

Τώρα θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς. Εσάς που, όπως εγώ, έχετε αυτά τα χρώματα στην καρδιά σας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα συνθήματα της Curva Sud, το 19ο πρωτάθλημα, όλες τις υπέροχες στιγμές που μοιραστήκαμε και την αγάπη για την Μίλαν μας. Εύχομαι το καλύτερο για σας, διοίκηση και οπαδούς, για το μέλλον και είμαι βέβαιος ότι θα πετύχετε μεγάλα πράγματα μαζί.

Μια θερμή αγκαλιά, με την ελπίδα ότι αυτό δεν είναι αποχαιρετισμός, αλλά ένα «τα λέμε ξανά».

Forza Milan.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ