Ο Πανιώνιος ενισχύεται με τον Μπέρικ ΖανΛουίς

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπέρικ ΖανΛουίς. Ο ΖανΛουίς είναι γκαρντ από την Αϊτή και μόλις αποφοίτησε από το Iona, υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο. Με αυτήν την κίνηση, ο Πανιώνιος καλύπτει το κενό που δημιουργήθηκε μετά τον τραγικό χαμό του Ντόνοβαν Μάρσαλ-Τζόνσον!

Ανακοίνωση του Πανιωνίου:

Η ομάδα μπάσκετ Ανδρών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Berrick JeanLouis για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο JeanLouis γεννήθηκε στις 7 Ιουλίου 1999 και έχει ύψος 1,94μ. Εκπροσωπεί την Αϊτή και ο Πανιώνιος θα είναι η πρώτη του επαγγελματική εμπειρία, καθώς μόλις αποφοίτησε από το Iona, όπου έπαιξε υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο. Κατά τη διάρκεια των κολεγιακών του χρόνων, αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες και είχε ικανοποιητικές εμφανίσεις. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας!

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω την επαγγελματική μου καριέρα από τον Πανιώνιο και ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα και να γνωρίσω τους φίλους της ομάδας» δήλωσε ο JeanLouis. «Ο Ρικ Πιτίνο, που ήταν ο προπονητής μου στο κολέγιο, μου μετέφερε πολλά σπουδαία πράγματα» πρόσθεσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ