Δοκιμασία για τον Παναθηναϊκό απέναντι στη Φενέρμπαχτσε με νέα πρόσωπα

Δοκιμασία για τον Παναθηναϊκό απέναντι στη Φενέρμπαχτσε με νέα πρόσωπα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ισχυρή Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη, στο πλαίσιο του “Nick Galis International Tournament” που διεξάγεται στο Κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο (16/9, 17:00, ΑCTION24). Αυτή είναι η πρώτη πραγματική δοκιμασία για τους «πράσινους» και θα επισημανθεί από το ντεμπούτο των διεθνών της ομάδας. Οι προηγούμενοι αντίπαλοι στα φιλικά δεν μπορούν να συγκριθούν με την Φενέρμπαχτσε, που είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου και ανταγωνίστρια του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα.

Στο φιλικό αυτό, αναμένεται να παίξουν για πρώτη φορά οι διεθνείς παίκτες του Παναθηναϊκού, όπως ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο Ματίας Λεσόρ, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και ο Δημήτρης Μωραΐτης, που δεν έπαιξαν στα προηγούμενα παιχνίδια. Επιπλέον, αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις ο Ντίνος Μήτογλου μετά τον τραυματισμό του, ενώ ο Λούκα Βιλντόσα θα παραμείνει εκτός λόγω τραυματισμού. Αυτός είναι ο πρώτος ανταγωνιστής του Παναθηναϊκού σε ένα τεστ με μεγάλο μέρος των παικτών του στη διάθεσή του.

Από την πλευρά της Φενέρμπαχτσε, απουσιάζει ο τραυματίας Μετετζάν Μπιρσέν, ενώ ο Μάρκο Γκούντουριτς δεν έχει ακόμα ενσωματωθεί στην ομάδα λόγω ξεκούρασης μετά τη συμμετοχή του στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Σερβία. Επιπλέον, ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις πάσχει από μικροτραυματισμό και αμφίβολο είναι αν θα αγωνιστεί. Αντίθετα, ο Γιώργος Παπαγιάννης αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά, για πρώτη φορά εναντίον του Παναθηναϊκού μετά την αποχώρησή του.

Ακόμη παραμένει άγνωστο αν το ματς θα γίνει με κόσμο, καθώς υπήρξε πρόβλημα με την ασφάλεια στο Κλειστό της Καλλιθέας. Παρά την αρχική απόφαση να πραγματοποιηθεί χωρίς κοινό, ορισμένοι θεατές κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο παράνομα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ