Διορθώθηκε το λάθος που έφερε ένταση στη συνάντηση του Αταμάν με τον Ερντογάν

Διορθώθηκε το λάθος που έφερε ένταση στη συνάντηση του Αταμάν με τον Ερντογάν

Λίγες ημέρες μετά την επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα για συναντήσεις με την Πρόεδρο Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, διαδραματίστηκε μια προσπάθεια διόρθωσης σε σχέση με τον καυγά που είχε προκληθεί μεταξύ του Ερντογάν και του Εργκίν Αταμάν.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Ερντογάν στην Αθήνα, ο Εργκίν Αταμάν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για μια συνάντηση με τον τούρκο Πρόεδρο έξω από την τουρκική πρεσβεία.

Ωστόσο, κάποια δημοσιεύματα αναφέρθηκαν σε μια παρεξήγηση μεταξύ του Αταμάν και του Ερντογάν, καθώς υποστήριζαν ότι ο τεχνικός του Παναθηναϊκού AKTOR είχε δηλώσει ότι ήθελε να κερδίσει τη Φενερμπαχτσέ, κάτι που αργότερα αποδείχθηκε πως ήταν ψευδές.

Ωστόσο, στη συνέχεια, ο Αταμάν διέψευσε αυτές τις πληροφορίες, τονίζοντας ότι η συζήτηση αναφερόταν στη φιλία μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων, την αθλητική κουλτούρα και την “αιωνιά” αντιπαράθεση.

Μετά την αντίδραση του Αταμάν, η εκπομπή “Live News” του Mega διόρθωσε την αναφορά της αναφορικά με την υποτιθέμενη ατάκα του Αταμάν σχετικά με τη Φενερμπαχτσέ, τονίζοντας ότι καμία αναφορά στην ομάδα δεν είχε γίνει κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του Αταμάν με τον Ερντογάν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ