Δημήτρης Μωραΐτης: Στόχος μου να είμαι ικανοποιημένος με την Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν

Δημήτρης Μωραΐτης: Στόχος μου να είμαι ικανοποιημένος με την Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν

Ο Δημήτρης Μωραΐτης επιδιώκει τα πάντα στο τέλος της σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής γκαρντ μίλησε στην ΕΡΤ μετά τη νίκη επί του Άρη στο Nick Galis Hall και τοποθέτησε ως στόχο του την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

Για το κλειδί του νικητή στο ματς με τον Άρη: Ο Μωραΐτης ανέφερε ότι η διαφορά που πέτυχαν στο τρίτο δεκάλεπτο κρίνει τον αγώνα, επισημαίνοντας την επιθετικότητα στην άμυνα ως καθοριστικό παράγοντα για τη νίκη.

Για την απόφαση του προπονητή να κατανείμει το χρόνο συμμετοχής: Εξήγησε ότι η απόφαση αυτή ελήφθη για να ξεκουραστούν παίκτες με μεγάλο ρυθμό συμμετοχής, ενισχύοντας παράλληλα την ικανοποίηση του προπονητή και τη χημεία στην ομάδα.

Για την προσωπική του συνεισφορά: Τόνισε την αφοσίωσή του στο να βοηθήσει την ομάδα, δίνοντας το 100% κάθε φορά και εργαζόμενος καθημερινά για την εμπιστοσύνη του προπονητή.

Για τη σειρά με τον ΠΑΟΚ: Παρουσιάζει τη σειρά των αγώνων με τον ΠΑΟΚ ως δύσκολη, ενώ εκφράζει την ανάγκη για δυνατή απόδοση.

Για την προετοιμασία για το πρώτο του Final 4: Εκφράζει τη χαρά του για τη συμμετοχή στο πρώτο Final 4 του, ενώ διαβεβαιώνει την έτοιμοτητά του.

Για την υποστήριξη από τον κόσμο και τον πρόεδρο: Αναφέρει τη συνεχή υποστήριξη που λαμβάνουν από τον κόσμο και τον πρόεδρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ψυχολογίας στην πορεία της ομάδας.

Για τη δίψα του κόσμου: Εκφράζει την κοινή δίψα για επιτυχία και αναμένει με ανυπομονησία το Final 4.

Για τους στόχους του στην σεζόν: Δηλώνει πως θα είναι ικανοποιημένος μόνο με την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και του πρωταθλήματος στο τέλος της σεζόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ