Διαμαρτυρία του Ηρακλή για την αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα με τον Λεβαδειακό: “Μια ενέργεια που μας θυμίζει άλλα χρόνια…”

Ο Ηρακλής αντέδρασε δυνατά με την αλλαγή ημερομηνίας για τον αγώνα του με τον Λεβαδειακό, από Δευτέρα (6/11) σε Σάββατο (4/11). Ο γνωστός σύλλογος έκανε γνωστή τη διαμαρτυρία του με μια ανακοίνωση που αναφέρει: “Μια ενέργεια που μας θυμίζει άλλα χρόνια…”, με την προηγουμένως να έχει γίνει ήδη ο προγραμματισμός του αγώνα. Επιπλέον, δήλωσε ότι θα ήταν διατεθειμένος να αποδεχθεί αλλαγή ημερομηνίας μόνο για την Κυριακή (5/11).

Η ανακοίνωση του Ηρακλή περιλαμβάνει: “Πριν λίγο καιρό ενημερωθήκαμε γραπτώς για το αίτημα της ομάδας Λεβαδειακός που υποβλήθηκε χθες το απόγευμα στη Λίγκα, με θέμα ‘αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα’ ανάμεσα στην ομάδα μας και τη Λεβαδειακό, αντί της αρχικά ορισθείσης ημερομηνίας, Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, σε Σάββατο 4 Νοεμβρίου. Αυτό το αίτημα έγινε αποδεκτό από τη Διοίκηση της Superleague 2, παρά τη γραπτή αντίθεση της ομάδας Ηρακλής και τηλεφωνική διαμαρτυρία του αντιπροέδρου της, Κώστα Ιωακειμίδη, προς τον πρόεδρο της Διοργανοτριας Αρχής για να μην προχωρήσει στην ικανοποίηση της αίτησης του Λεβαδειακού, με σκοπό να τηρήσει ισότιμη αντιμετώπιση όλων των μελών του Συνεταιρισμού, σιωπώντας για τις παραπάνω αντιδράσεις, η Λίγκα τέθηκε τελικά τον ορισμό του συγκεκριμένου αγώνα για το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, μια ενέργεια που μας θυμίζει άλλες εποχές… “

Ο Ηρακλής κάνει σαφές ότι θα δεχθεί αλλαγή ημερομηνίας μόνο για την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, διαφορετικά οι ευθύνες θα πέσουν πάνω της, όχι μόνο επειδή δεν υπάρχει σαφής δικαιολογία για την αλλαγή της οριστικής ημερομηνίας του αγώνα, αλλά και επειδή η ομάδα έχει προσαρμόσει τα πλάνα της και έχει καταρτίσει το πρόγραμμά της με βάση την αρχική ημερομηνία για Δευτέρα 6 Νοεμβρίου.

Να σημειωθεί ότι η θέση του Ηρακλή έχει αποσταλεί πριν από την επίσημη απόφαση του Συμβουλίου της Λίγκας για το πρόγραμμα των αγωνιστικών του Νοεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ