Χρούμπαν: «Κανείς δεν σκέφτεται να πάει να δει την Αθήνα – Οι Έλληνες είναι παθιασμένοι με το μπάσκετ»

Χρούμπαν: «Κανείς δεν σκέφτεται να πάει να δει την Αθήνα – Οι Έλληνες είναι παθιασμένοι με το μπάσκετ»

Η Ελλάδα και η Τσεχία αναμετρώνται στο ΣΕΦ για τα προκριματικά του EuroBasket 2025, με τον Βόιτεκ Χρούμπαν να δηλώνει ότι η ομάδα του δεν είναι φαβορί, αλλά συχνά αυτός ο ρόλος τους αποδίδει καλύτερα.

«Δεν θα είμαστε το φαβορί στην Ελλάδα. Αλλά αυτός ο ρόλος μας έχει αποδειχτεί επωφελής. Μπορεί να είναι ευνοϊκός για εμάς. Σίγουρα κανένας δεν σκέφτεται να πάει εκεί απλά για να παίξει και να δει την Αθήνα. Θέλουμε να δώσουμε στους εαυτούς μας την ευκαιρία να πετύχουμε εκεί. Και νιώθουμε ότι μπορούμε να παίξουμε με οποιονδήποτε με τη σύνθεση που έχουμε.

Περιμένω θυελλώδη ατμόσφαιρα στην Ευρώπη. Οι Έλληνες είναι παθιασμένοι με το μπάσκετ και έρχονται στο γήπεδο για να φωνάξουν. Άρα η ατμόσφαιρα θα είναι υπέροχη. Είναι πάντα καλύτερο να παίζεις σε ένα γήπεδο γεμάτο κοινό.

Δεν φοβόμαστε τους έντεκα ή δώδεκα παίκτες της EuroLeague. Πιστεύουμε στον εαυτό μας. Γνωρίζουμε ότι αυτή η ομάδα μπορεί να επιτύχει. Ειδικά τώρα που παίζει ο Σατοράνσκι, μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με οποιονδήποτε. Φυσικά, δεν περιμένουμε εύκολο παιχνίδι, αλλά σίγουρα δεν θα πάμε εκεί απλώς για να παρακολουθήσουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε και γνωρίζουμε ότι μπορούμε», πρόσθεσε ο 34χρονος φόργουορντ της Σολέ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ