Δεν άφησε κανένα περιθώριο για… αποχαιρετισμούς. Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, που τον κρατάει στο «τριφύλλι» ως το 2030. Πρόκειται για τριετή επέκταση, αφού η προηγούμενη συμφωνία των δυο πλευρών έληγε το καλοκαίρι του 2027.
Από το 2023 στο… διπλό ταμπλό
Από το καλοκαίρι του 2023 φόρεσε τα πράσινα, και από τότε έχει γεμίσει το παλμαρέ του: μία EuroLeague (2024), ένα πρωτάθλημα Ελλάδας (2024) και δύο Κύπελλα Ελλάδας (2025, 2026). Στην EuroLeague μετράει 115 συμμετοχές, με μέσο όρο 7,7 πόντους και 5,9 ριμπάουντ.
Pone tu camiseta Uncle Juancho. The Show Must Go On as you said since Day 1! ??
OUR very own Juancho Hernangomez is STAYING exactly where he belongs. HOME! ??
Because some bonds are meant to last for a lifetime.
To many more days TOGETHER hasta 2030! ??#paobcaktor pic.twitter.com/u9l7IcvqHl
— Panathinaikos BC (@Paobcgr) July 15, 2026
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το είχε προϊδεάσει μέσω Instagram, με story που ουσιαστικά αποθεώνει τον Ισπανό. Η διοίκηση έκανε πράξη την επιθυμία του – ο Ερνανγκόμεθ προορίζεται για τον επόμενο αρχηγό της ομάδας.
«Θα αφήσουμε λέει τον Χουάντσο να φύγει; Ποιος θα αφήσει ρε τον Χουάντσο να φύγει;» είχε γράψει χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, κλείνοντας τα αυτιά σε όσες προτάσεις ήρθαν από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Ο Ισπανός φόργουορντ μένει Αθήνα – για πολλά ακόμα χρόνια.