Μπριζ: Πάνω από 1000 οπαδοί μας θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη

Μπριζ: Πάνω από 1000 οπαδοί μας θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη

Πάνω από 1000 οπαδοί της Μπριζ θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για να δουν από κοντά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τη φάση των προημιτελικών του Conference League. Αυτή είναι η ανακοίνωση που έκανε η βελγική ομάδα, υπογραμμίζοντας την ανάγκη προσοχής κατά τη διαμονή τους στην ελληνική πόλη.

Στην ανακοίνωσή της, η Κλαμπ Μπριζ αναφέρει τα ακόλουθα:

Την Πέμπτη, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη στον δεύτερο αγώνα των προημιτελικών του UEFA Conference League. Πάνω από 1000 οπαδοί της Μπριζ θα ταξιδέψουν για να υποστηρίξουν την ομάδα μας προκειμένου να κατακτήσει μια ιστορική πρόκριση. Καλούμε τους φίλους μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Μετά τα γεγονότα της προηγούμενης Πέμπτης μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της αστυνομίας της Μπριζ, η ομάδα μας καλεί τους οπαδούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην Ελλάδα. Συνιστούμε να μη φορείτε εμφανώς χρώματα της Μπριζ εκτός από το γήπεδο. Προσπαθήστε να κινείστε σε ομάδες και να ακολουθείτε τις οδηγίες των συνοδών μας.

Την Τρίτη το πρωί, εκπρόσωποι της Κλαμπ Μπριζ θα συναντηθούν με εκπροσώπους της UEFA και του ΠΑΟΚ για να αξιολογήσουν τις συνθήκες και να διασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερη ασφάλεια για τους οπαδούς μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ