Μπριθουέλα: «Δεν είμαι ένθερμος οπαδός της Μπαρτσελόνα, αλλά αντιπαθώ τη Ρεάλ!»

Μπριθουέλα: «Δεν είμαι ένθερμος οπαδός της Μπαρτσελόνα, αλλά αντιπαθώ τη Ρεάλ!»

Ο Νταρίο Μπριθουέλα αποκάλυψε τα πιστεύω του σε μια συνέντευξη. Ο γκαρντ της Μπαρτσελόνα μίλησε για την οικογένειά του, η οποία είναι φανατική θαυμάστρια της ομάδας, και αυτός ακολούθησε το παράδειγμα αυτό όταν ήταν μικρός.

Παρόλα αυτά, παραδέχτηκε ότι παραμένει υποστηρικτής της ομάδας της Καταλονίας, ενώ το συναίσθημα που επικρατεί σε αυτόν είναι η… αντιπάθεια για τη Ρεάλ Μαδρίτης!

«Ο πατέρας μου είναι ένθερμος οπαδός της Μπαρτσελόνα, και το ίδιο ισχύει και για τον αδερφό μου. Εγώ, όμως, δεν έχω τόσο έντονα συναισθήματα τώρα, αλλά αντιπαθώ έντονα τη Ρεάλ! Όταν ήμουν παιδί, ήμουν κι εγώ ένθερμος οπαδός της Μπαρτσελόνα. Στο Σαν Σεμπαστιάν, όπου γεννήθηκα, η ομάδα είναι η Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά έπρεπε να διαλέξω μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Εμένα με κέρδισε η Μπαρτσελόνα. Αργότερα, παίζοντας στην Εστουδιάντες, ενισχύθηκε η αντι-Ρεάλ τάση μου. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όλη μου τη ζωή ήμουν πιστός στη Μπαρτσελόνα, και τώρα παίζω στην ομάδα», ανέφερε ο διεθνής γκαρντ στο «RAC1».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ