Η Μπόντο/Γκλιμτ υποδέχεται τη Γιουβέντους σε λίγο για την πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο Champions League. Οι παίκτες θα παλέψουν μέσα σε χιόνια βαριά, αφού η Νορβηγία δέχεται τώρα καταιγίδα πάγου. Θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν κάνουν τα πράγματα δύσκολα από νωρίς.
Χιόνια καλύπτουν το Aspmyra
Στο γήπεδο Aspmyra, η ομάδα της Μπόντο/Γκλιμτ τρέχει να ετοιμαστεί. Οι εργάτες σκουπίζουν το χιόνι πυρετωδώς από το γήπεδο. Θέλουν να φαίνονται καθαρά οι γραμμές, από τις πλάγιες μέχρι τις περιοχές.
La situazione di Bodo a poche ore dalla partita di Champions tra Bodo Glimt e Juventus ????
Dall’inviato Fabrizio Patania ????#CorrieredelloSport #ChampionsLeague #BodoGlimt #Juventus pic.twitter.com/iHdnSLnqhC
— Corriere dello Sport (@CorSport) November 25, 2025
Πώς ετοιμάζονται οι Νορβηγοί
Όλο το πλήρωμα δουλεύει non-stop. Το χιόνι πέφτει ακόμα, αλλά πρέπει να παίξουν. Η πόλη του Μπόντο μοιάζει με χειμερινό παραμύθι, μόνο που εδώ μιλάμε για ποδόσφαιρο.