Μπιλμπάο: Ηττήθηκε από Μάλαγα πριν τον αγώνα με ΠΑΟΚ

Μπιλμπάο: Ηττήθηκε από Μάλαγα πριν τον αγώνα με ΠΑΟΚ

Η Μπιλμπάο υπέστη ήττα στην Μάλαγα, λίγο πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για το FIBA Europe Cup!

Δυσάρεστη Έκβαση στην Μάλαγα για την Μπιλμπάο

Σημαντικό πισωγύρισμα για την Μπιλμπάο, καθώς ηττήθηκε με 96-79 από την Μάλαγα λίγες ημέρες πριν τον δεύτερο τελικό του FIBA Europe Cup απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο αγώνας, που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 23/4 στις 20:15, αποκτά πλέον ακόμα μεγαλύτερη σημασία για την ομάδα των Βάσκων.

Αγωνιστική Κατάρρευση και Προσπάθεια Αντεπίθεσης

Η Μπιλμπάο βρέθηκε από νωρίς με διψήφια διαφορά στο σκορ, με το ημίχρονο να κλείνει στο 45-30. Παρά την προσπάθεια αντεπίθεσης στο τρίτο δεκάλεπτο, μειώνοντας τη διαφορά στους 7 πόντους (58-51), η άμυνα κατέρρευσε στην τελευταία περίοδο, δεχόμενη 33 πόντους και διαμορφώνοντας το τελικό 96-79.

Πρωταγωνιστές και Στατιστικά

Για την Μπιλμπάο, που πλέον έχει ρεκόρ 10-18, ξεχώρισαν οι Ντε Ρίντερ με 19 πόντους, ο Σιλά με 10 και ο Φρέι με 8 πόντους και 6 ασίστ. Από την πλευρά της Μάλαγα, που εδραιώθηκε στην 4η θέση με ρεκόρ 19-9, διακρίθηκαν οι Τιλί με 20 πόντους και ο Κάρτερ με 12 πόντους και 8 ασίστ.

Αναλυτικά τα Δεκάλεπτα

  • 1ο Δεκάλεπτο: 29-17
  • 2ο Δεκάλεπτο: 45-30
  • 3ο Δεκάλεπτο: 63-53
  • 4ο Δεκάλεπτο: 96-79

Η Μπιλμπάο καλείται να ανασυνταχθεί άμεσα και να παρουσιαστεί βελτιωμένη στον κρίσιμο αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τον δεύτερο τελικό του FIBA Europe Cup, διεκδικώντας τον τίτλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ