Αράο: «Προβληματική η απουσία φιλάθλων – Η Νίκη Είναι το Κυριότερο»

Αράο: «Προβληματική η απουσία φιλάθλων – Η Νίκη Είναι το Κυριότερο»

Ο Γουίλιαν Αράο, πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Άρη, εξέφρασε την άποψή του πως για τον Παναθηναϊκό η νίκη και η κατάκτηση του τίτλου έχουν προτεραιότητα έναντι της εμφάνισης στο γήπεδο. Αναφορικά με την απουσία φιλάθλων, εξέφρασε τη θλίψη του για την απουσία τους, θεωρώντας την αρνητική για τον αθλητισμό, τη χώρα και τους φιλάθλους.

Αναλυτικά, τα σχόλια του Αράο στην Cosmote Tv:

Πώς πρέπει να ετοιμαστούν οι παίκτες του Παναθηναϊκού για τον τελικό με τον Άρη;

«Η απόλυτη συγκέντρωση είναι απαραίτητη σε αυτό το παιχνίδι, καθώς ένα λάθος μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Πέρα από τη συγκέντρωση, η έτοιμοτητα είναι καίρια. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να αντιμετωπίσουμε ό,τι κι αν προκύψει. Στον τελικό δεν είναι τόσο σημαντικό να παίξεις καλά, όσο να κερδίσεις το παιχνίδι».

Ποια είναι η κατάλληλη προσέγγιση απέναντι στον Άρη τακτικά;

«Δουλεύουμε σκληρά και προετοιμαζόμαστε εντατικά για αυτό τον αγώνα. Έχουμε μάθει από τις ήττες μας στο παρελθόν και γνωρίζουμε τα σημεία που πρέπει να βελτιώσουμε. Προσδίδουμε μεγάλη σημασία στην προετοιμασία και προσπαθούμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τυχόν εκπλήξεις».

Ποιο μήνυμα θα ήθελες να απευθύνεις στους φίλους της ομάδας που δεν θα είναι παρόντες στον τελικό Κυπέλλου;

«Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους για τη στήριξή τους μέχρι τώρα. Η παρουσία τους ήταν πάντα αποφασιστική. Τους καλώ να στείλουν τις θετικές ενέργειές τους για τον αγώνα, καθώς στους τελικούς μπορεί να συμβούν απρόοπτα. Έχω ζήσει την πικρή γεύση της ήττας στο τελευταίο λεπτό και καταλαβαίνω τη σημασία της ψυχολογίας. Επίσης, εκφράζω τη θλίψη μου για την απουσία φιλάθλων σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα. Είναι σημαντικό να διορθωθεί αυτή η κατάσταση, για να απολαυστεί η μαγεία του ποδοσφαιρικού θεάματος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ