Αλμέιδα: Η ΑΕΚ δέχεται κριτική, ο Ολυμπιακός κορυφαίος

Αλμέιδα: Η ΑΕΚ δέχεται κριτική, ο Ολυμπιακός κορυφαίος

Έντονη συναισθηματική φόρτιση και αποφασιστικότητα διέκρινε τις δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δήλωση Ψυχής από τον Ματίας Αλμέιδα

Ο Αργεντινός τεχνικός της Ένωσης, εμφανώς συγκινημένος αλλά και με σθένος, υπογράμμισε ότι η ομάδα του θα δώσει τα πάντα, παίζοντας με πάθος και αυταπάρνηση για την περηφάνια της. Παράλληλα, αποδέχθηκε την κριτική που δέχεται, διαβεβαιώνοντας ότι παραμένει προσηλωμένος στο όραμά του για την ΑΕΚ και συνεχίζει να προσφέρει την αγάπη του στον σύλλογο.

Αυτοκριτική και Αναγνώριση

Παράλληλα, ο Αλμέιδα αναγνώρισε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, τονίζοντας ωστόσο ότι η ομάδα του θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για να βελτιωθεί και να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. “Υπάρχει μια πραγματικότητα μέχρι σήμερα. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα. Και πρέπει να το αναγνωρίσουμε“, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Λεπτομερής Ανάλυση των Δηλώσεων

Αναλυτικότερα, ο προπονητής της ΑΕΚ αναφέρθηκε:

  • Στη διακύμανση της απόδοσης της ομάδας: “Δεν ξέραμε να διαχειριστούμε το μομέντουμ, δηλαδή τη στιγμή και τον ρυθμό του παιχνιδιού“.
  • Στον τρόπο αντιμετώπισης της δύσκολης κατάστασης: “Δέχομαι την κριτική, δέχομαι τη στεναχώρια. Όμως, αυτό δεν με εμποδίζει να συνεχίζω να δουλεύω, να συνεχίζω να ονειρεύομαι“.
  • Στο “μυστικό” για την ανάκαμψη της ΑΕΚ: “Εμείς δουλεύουμε πάντα για να είμαστε πρωταθλητές… Ποτέ δεν ετοιμάζω κάτι για να βγούμε… πέμπτοι“.
  • Στη νοοτροπία της ομάδας για τη ρεβάνς: “Θα μπούμε να παίξουμε το παιχνίδι, δυστυχώς θα πρέπει να γυρίσουμε ένα 6-0, είναι πολύ δύσκολο. Αλλά ξεκινάμε και παίζουμε για την περηφάνια μας“.

Δέσμευση για Βελτίωση

Ο Ματίας Αλμέιδα κατέληξε με μια υπόσχεση προς τους φιλάθλους της ΑΕΚ: “Εμείς πρέπει να δουλέψουμε για το μέλλον για να είμαστε καλύτεροι από αυτή την ομάδα“.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ