Θοδωρής Βλάχος: «Δεν μετάνιωσα για τη συγγνώμη, όνειρό μας το χρυσό μετάλλιο στις επόμενες διοργανώσεις»

Θοδωρής Βλάχος: «Δεν μετάνιωσα για τη συγγνώμη, όνειρό μας το χρυσό μετάλλιο στις επόμενες διοργανώσεις»

Η εθνική ομάδα πόλο πέτυχε μεγάλη επιτυχία κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο σε ένα ακόμα μεγάλο τουρνουά με τον Θοδωρή Βλάχο στην τεχνική ηγεσία. Αν και χάσαμε το χρυσό μετάλλιο στα πέναλτι από την Ουγγαρία, η εξαιρετική προσπάθεια και διάκριση που επιδείξαμε θα μείνει αξέχαστη. Επίσης, όλοι μας θα θυμόμαστε τη συγγνώμη που ζήτησε ο Βλάχος μπροστά στον φακό για ένα λάθος που έκανε και οδήγησε σε ήττα στον τελικό.

Σε μια συνέντευξή του στον Real FM 97,8, ο Θοδωρής Βλάχος δήλωσε:

Αξιολογώντας την πορεία της Εθνικής: «Παρά την πικρία που μας άφησε η ήττα στα πέναλτι, καταφέραμε να κατακτήσουμε την δεύτερη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που είναι μια μεγάλη επιτυχία. Επίσης, καταφέραμε να προκριθούμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Για τη συγγνώμη που ζήτησε μπροστά στον φακό μετά τον τελικό: «Δεν μετάνιωσα καθόλου για την συγγνώμη που ζήτησα. Νομίζω ότι ως προπονητής, πρέπει να παραμένω μπροστά και να προστατεύω τους αθλητές μου».

Για τις επόμενες σημαντικές διοργανώσεις: «Πρόκειται να πάρουμε μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τον Ιανουάριο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε την καλύτερη επίδοση και να κατακτήσουμε τις καλύτερες θέσεις. Δεν μπορούμε να επιλέγουμε ποιες διοργανώσεις θα δώσουμε μεγαλύτερη βαρύτητα. Ωστόσο, το Παρίσι είναι ο μεγαλύτερος στόχος μας. Σίγουρα, κάποια στιγμή θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε το χρυσό μετάλλιο και να ακούσουμε τον εθνικό ύμνο μας, αυτό είναι το όνειρο μας!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ