Βλάχος: «Επιδείξαμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας»

Βλάχος: «Επιδείξαμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας»

Η Εθνική ομάδα ανδρών πόλο της Ελλάδας κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος μετά από μια συναρπαστική αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο, κερδίζοντας με 10-9.

Ο προπονητής Θοδωρής Βλάχος, μίλησε μετά τον αγώνα για την εκπληκτική εμφάνιση των παικτών του και δήλωσε ότι δεν έχει προτίμηση για τον αντίπαλο του ημιτελικού, αρκεί η ομάδα του να παρουσιάσει το ίδιο πνεύμα.

Ο Βλάχος ανέφερε: “Σήμερα έδειξαν χαρακτήρα, πάθος και τρομερές άμυνες. Ακόμα και υπό μεγάλη πίεση, αντέξαμε και πήραμε τη νίκη. Είμαστε μία μεγάλη ομάδα και προχωρούμε γεμάτοι αυτοπεποίθηση προς την επόμενη φάση.”

Όσον αφορά τον αντίπαλο του ημιτελικού, ο Vλάχος είπε: “Δεν έχω προτίμηση. Η πιο σημαντική πρόκριση είναι αυτή που σε φέρνει πιο κοντά στο μετάλλιο. Σκοπεύουμε να διεκδικήσουμε τη διάκριση και είμαστε έτοιμοι για οποιονδήποτε αντίπαλο.”

Τίποτα για την επιλογή της Σερβίας ή της Ιταλίας

Αν και του ζητήθηκε να προτιμήσει ανάμεσα στη Σερβία και την Ιταλία ως αντίπαλο στον ημιτελικό, ο Βλάχος απάντησε: “Προτιμώ την Ελλάδα, όπως σήμερα και λίγο καλύτερη. Αυτή είναι η προτίμησή μου.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ