US Open: O Μπερετίνι αποχώρησε από το ματς με αναπηρικό αμαξίδιο

US Open: O Μπερετίνι αποχώρησε από το ματς με αναπηρικό αμαξίδιο

Ο Ματέο Μπερετίνι δεν έχει την τύχη με το μέρος του. Ο 27χρονος Ιταλός τενίστας αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα κόντρα στον Αρτούρ Ριντερκνέχ από τη Γαλλία, για τον δεύτερο γύρο του αμερικανικού Grand Slam.

Οι δυστυχισμένες στιγμές του Μπερετίνι καταγράφηκαν στην τηλεοπτική κάμερα, καθώς αποχωρούσε με αναπηρικό αμαξίδιο από το γήπεδο.

Ο Ιταλός ήταν πίσω στο σετ με 1-0, όταν τραυματίστηκε στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του ένατου γκέιμ του δευτέρου σετ. Η προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον εαυτό του κατέληξε σε ένα άσχημο πέσιμο και τελικά αναγκάστηκε να δώσει τα χέρια και να ενημερώσει τον διαιτητή ότι δεν θα μπορούσε να συνεχίσει το παιχνίδι.

Ο τραυματισμός του Μπερετίνι αποδείχθηκε ολέθριος για τις ελπίδες του για πρόκριση στον επόμενο γύρο του US Open. Αυτή ήταν μόνο μία από μια σειρά τραυματισμών που τον ταλαιπωρούσαν φέτος, στην προσπάθειά του να ανακτήσει την καλή του φόρμα.

Είναι λυπηρό να βλέπουμε έναν ταλαντούχο αθλητή όπως ο Μπερετίνι να υποφέρει από τραυματισμούς και αποτυχημένες ευκαιρίες. Εμείς του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στην παιδική του φόρμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ