Τζόκοβιτς ξεπέρασε τον Μίλερ με 3-0 σετ και ανακτά την πρώτη θέση

Τζόκοβιτς ξεπέρασε τον Μίλερ με 3-0 σετ και ανακτά την πρώτη θέση

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε επίδειξη δύναμης στο US Open. Ο Σέρβος υπερασπίστηκε εύκολα τον τίτλο του πρωταθλητή στον πρώτο γύρο, κερδίζοντας τον Αλεξάντερ Μίλερ με 3-0 σετ (6-0/6-2/6-3).

Αυτή η νίκη του εξασφάλισε την πρόκρισή του στον δεύτερο γύρο του αμερικανικού Grand Slam και τον ανέβασε ξανά στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, αποσπώντας τον τίτλο από τον Κάρλος Αλκαράθ.

Ο Τζόκοβιτς δεν συμμετείχε στο περσινό US Open λόγω του εμβολιασμού για τον COVID-19, οπότε δεν χρειάστηκε να υπερασπιστεί βαθμούς. Ωστόσο, φέτος κατέδειξε την απόλυτη κυριαρχία του.

Στο πρώτο σετ, ο Τζόκοβιτς κατάφερε να κάνει τρία break και να κερδίσει 6-0, δείχνοντας την κυριαρχία του. Και στο δεύτερο σετ συνέχισε να είναι ανίκητος, κερδίζοντας το με 6-2.

Τον Μίλερ τον αντιμετώπισε με δυσκολία μόνο στο τρίτο σετ, όπου ο Γάλλος έδειξε μεγαλύτερη αντοχή. Όμως, ο Τζόκοβιτς παρέμεινε αήττητος και κέρδισε 6-3, ολοκληρώνοντας τον αγώνα σε 1 ώρα και 36 λεπτά.

Στον δεύτερο γύρο, ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Ζαπάτα Μιράγες από την Ισπανία, ο οποίος επίσης πέρασε εύκολα στον επόμενο γύρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ