Ευτυχής μέσα στην ατυχία της η Στεφανίδη

Ευτυχής μέσα στην ατυχία της η Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη βρέθηκε σε μια δυσάρεστη κατάσταση, καθώς κατά τη διάρκεια των αλμάτων προθέρμανσης πριν την προκριματική φάση του επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, τραυματίστηκε στον αστράγαλο και δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει ένα άλμα που θα αντιστοιχούσε στις ικανότητές της, γεγονός που την έκανε να αποκλειστεί από τον τελικό στο αγώνισμα της. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι απέφυγε τα χειρότερα.

Η Έλληνας πρωταθλήτρια, που έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είχε ως στόχο να προκριθεί στον τελικό και να πραγματοποιήσει ένα άλμα καλύτερο από τα 4.62μ που είναι το φετινό της ρεκόρ. Ωστόσο, ο τραυματισμός του αστραγάλου της την εμπόδισε να εκπληρώσει αυτό το όνειρο στον μεγαλύτερο αγώνα της χρονιάς.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για τον επαναληπτικό αγώνα με την Τσουκαρίτσκι (φωτογραφίες, βίντεο)

Παρά ταύτα, η Στεφανίδη είναι ευτυχής, παρά τη συνολική της ατυχία, καθώς η μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε έδειξε ότι έχει υποστεί εξάρθρωση πρώτου ή δεύτερου βαθμού, αποφεύγοντας τυχόν ρήξη.

Αυτό συνεπάγεται ότι ο χρόνος αποθεραπείας μειώνεται και δεν θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει την προπόνηση μετά την περίοδο ανάρρωσής της, προετοιμαζόμενη για την απαιτητική επόμενη χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ