Τσιτσιπάς: «Το παιδικό μου όνειρο πραγματοποιείται – Σας περιμένουμε στο Παναθηναϊκό Στάδιο»

Τσιτσιπάς: «Το παιδικό μου όνειρο πραγματοποιείται – Σας περιμένουμε στο Παναθηναϊκό Στάδιο»

Για πρώτη φορά στην ιστορία, το Παναθηναϊκό Στάδιο θα φιλοξενήσει έναν αγώνα τένις και ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλησε να προσκαλέσει τους Έλληνες να υποστηρίξουν την Εθνική Ομάδα στο Davis Cup.

Συγκεκριμένα, στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2023, σε συνεργασία με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών, θα διεξαχθεί ο αγώνας της Εθνικής μας ομάδας με τη Σλοβακία για τον ομίλο I.

«Ο Ολυμπιακός εκδηλώνει ενδιαφέρον για τον Σεντρίκ Σοάρες»

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έκανε έκκληση στον ελληνικό λαό και δήλωσε:

«Ένα παιδικό μου όνειρο θα γίνει πραγματικότητα τον επόμενο μήνα. Τον Σεπτέμβριο θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ με την Εθνική μας ομάδα στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στον αγώνα με τη Σλοβακία για το Davis Cup. Σε αυτήν την ιερή τοποθεσία, όπου φιλοξενήθηκαν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες, οι αγώνες τένις θα διεξαχθούν για πρώτη φορά για την κορυφαία διοργάνωση του αθλήματος, το Davis Cup, σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων.

Είμαι βέβαιος ότι η εικόνα από το Καλλιμάρμαρο θα φτάσει σε όλον τον κόσμο και θα προβάλλει τη χώρα μας. Ταυτόχρονα, θα αποδείξουμε για μία ακόμη φορά ότι η Ελλάδα μπορεί να φιλοξενεί μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις. Στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου, σας προσκαλούμε να έρθετε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, για να γράψουμε όλοι μαζί ιστορία και να υποστηρίξουμε την Εθνική μας ομάδα ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ