Τσιτσιπάς: “Παίζουμε για όσους επηρεάστηκαν από τις φυσικές καταστροφές”

Τσιτσιπάς: “Παίζουμε για όσους επηρεάστηκαν από τις φυσικές καταστροφές”

Λιγότερο από 24 ώρες πριν την έναρξη της μεγάλης γιορτής στο Καλλιμάρμαρο στάδιο, η Εθνική ομάδα και το ελληνικό τένις ανυπομονούν. Στη συνέντευξη τύπου, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αστέρι της ελληνικής αποστολής, αναφέρθηκε στο στάδιο και τον κόσμο, αλλά και σε αυτούς που έχουν πληγεί από τις φυσικές καταστροφές που έπληξαν τη χώρα μας τον τελευταίο καιρό.

Για τους πληγέντες, ο Τσιτσιπάς δήλωσε: “Έχουμε πολλά να δώσουμε στο γήπεδο. Θέλουμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Παίζουμε όχι μόνο για εμάς, αλλά και για όσους επηρεάστηκαν από τις φωτιές και τις πλημμύρες. Θέλουμε να προσφέρουμε κάτι παραπάνω. Δεν θα είναι μια εύκολη αναμέτρηση”.

Σχετικά με το στάδιο, είπε: “Πιστεύω ότι έχει γίνει καλή δουλειά με το στάδιο. Είναι φανταστικό να παίζεις σε έναν τέτοιο χώρο. Πριν είχα την ευκαιρία να το επισκεφθώ ως τουρίστας, οπότε το να παίζεις σε αυτό το στάδιο είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα”.

Όσον αφορά τη δυνατότητα διεξαγωγής τουρνουά της ΑΤΡ στην Ελλάδα, ανέφερε: “Δεν έχει δοθεί ακόμα η ευκαιρία για κάτι τέτοιο. Αλλά αν συμβεί κάτι τέτοιο στο μέλλον, είμαι βέβαιος ότι θα δούμε περισσότερα παιδιά να παίζουν και περισσότερους να ονειρεύονται ότι μπορούν να επιτύχουν κάτι σημαντικό”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ