Τσιτσιπάς και Μπαντόσα: Μία σέξι φωτογράφιση που κλέβει την παράσταση

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα: Μία σέξι φωτογράφιση που κλέβει την παράσταση

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, όχι μόνο στον κόσμο του τένις, αλλά και στον καλλιτεχνικό χώρο. Τα τελευταία χρόνια, το ενδιαφέρον του κοινού είναι συνεχώς στραμμένο προς αυτούς. Παράλληλα με τις προπονήσεις και τους αγώνες τους, δέχονται προτάσεις για διαφημίσεις και φωτογραφίσεις. Μια από αυτές τις φωτογραφίσεις ξεχώρισε, καθώς είχε daring περιεχόμενο.

Σε μαύρο-άσπρο πλάνο

Οι δύο τους πόζαραν για μία κοινή φωτογράφιση, η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί αρκετά σέξι, καθώς τους απεικονίζει ημίγυμνους. Φορώντας τζιν παντελόνια, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι γυμνός από τη μέση και πάνω, ενώ η σύντροφός του φορά μόνο ένα μαύρο στηθόδεσμο.

tsitsipas

Σε έναν διαφορετικό ρόλο

Το promo της κοινής τους φωτογράφισης δημοσίευσαν στον κοινό τους λογαριασμό στο Twitter με το όνομα «Tsitsidosa», αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά τον έρωτα που τους ενώνει.

 

Ένας έρωτας που μιλάει… για αγάπη

“Η αγάπη με βοηθάει να συνειδητοποιήσω ότι στη ζωή υπάρχει και κάτι πέραν της δουλειάς και ότι δεν πρέπει να σκέφτομαι το τένις 24/7, όπως έκανα στο παρελθόν. Γνώρισα κάποιον που με βοήθησε να εκτιμήσω τις πιο σημαντικές αξίες της καθημερινότητας. Με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος”, δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ