Τσεχία – Ελλάδα 29-20: Η Εθνική ομάδα αποχαιρέτησε το Euro με ήττα

Τσεχία – Ελλάδα 29-20: Η Εθνική ομάδα αποχαιρέτησε το Euro με ήττα

Η εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην τελική φάση του EURO με ήττα από την Τσεχία. Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα ηττήθηκε 29-20 στην «Ολιμπιαχάλε» του Μονάχου, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση με τρεις ήττες. Αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή της εθνικής ομάδας σε τελικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η Τσεχία πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στη διοργάνωση και κατέλαβε την τρίτη θέση στο γκρουπ. Ωστόσο, μόνο οι πρώτοι δύο από κάθε όμιλο προκρίνονται στην επόμενη φάση. Ο τερματοφύλακας της Τσεχίας, Τόμας Μρκβα, ξεχώρισε με εξαιρετικές επεμβάσεις, συμβάλλοντας στη νίκη της ομάδας του.

Η ελληνική ομάδα παρουσίασε προσπάθειες, όμως δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στην αντίπαλό της. Η Τσεχία διατήρησε σταθερά το προβάδισμα, καθιστώντας τη διαφορά αναίτια μεγάλη. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την Τσεχία να επικρατεί με μεγάλη διαφορά στο σκορ.

Τσεχία (Τσάβι Σαμπατέ): Μρκβα, Χρστκα, Χρντλίτσκα, Πίροχ 2, Γιόνας Πάτζελ 1, Στέρμπα 7, Κάσπαρεκ 4, Ρέιχλ 2, Τρκόφσκι 3, Χάβραν 1, Κλίμα 3, Βόιτεχ Πάτζελ 1, Σόλακ 4, Μορκόφσκι 1, Ζέμαν, Ρεζνίτσκι.

Ελλάδα (Γιώργος Ζαραβίνας): Παναγιώτου, Μπόσκος 4, Λιάπης 1, Μάλλιος 1, Μιχαηλίδης 1, Πασσιάς, Τόσκας 3, Μπουκοβίνας, Παπαβασίλης, Τζηράς 1, Κανδύλας, Παπαδιονυσίου 2, Αραμπατζής 1, Παπαντωνόπουλος, Σάββας 1, Κεδέρης 5.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ