Το Επικίνδυνο Στυλ του ΜακΓκρέγκορ: Εμφάνιση αξίας 634.000 ευρώ (φωτογραφίες)

Το Επικίνδυνο Στυλ του ΜακΓκρέγκορ: Εμφάνιση αξίας 634.000 ευρώ (φωτογραφίες)

Ανατροπή στην καριέρα του πρώην πρωταθλητή του UFC, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, με την εμφάνισή του στο remake της ταινίας “Road House” δίπλα στον διάσημο Αμερικανό ηθοποιό, Τζέικ Τζίλενχαλ.

Ο ΜακΓκρέγκορ έλαμψε στα events προώθησης της ταινίας στη Νέα Υόρκη, με κοστούμι που ανέρχεται στα 70.000 ευρώ, παπούτσια 4.600 ευρώ, δαχτυλίδι 11.600 ευρώ και ρολόι αξίας 547.700 ευρώ.

Δείτε τη φωτογραφία:

conor4

Ο ΜακΓκρέγκορ αποκάλυψε ότι έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής που έκανε τη μετάβαση στον κινηματογράφο, αφήνοντας πίσω του ακόμα και τον “The Rock”. Αν είναι αληθές, έχει λάβει πάνω από 5.5 εκατ. δολάρια για τον ρόλο του.

conor1

Μετά το πέρας των γυρισμάτων, ο ΜακΓκρέγκορ εξέφρασε θαυμασμό του για την τέχνη του κινηματογράφου και αποκάλυψε την απόφασή του να εμφανιστεί γυμνός σε μια σκηνή της ταινίας.

conor2

Η Πλοκή

Η ταινία εστιάζει σε έναν πρώην παλαιστή του UFC που γίνεται μπράβος σε ένα μπαρ στο Φλόριντα Κις, ανακαλύπτοντας την πραγματική φύση της κατάστασης εκεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΜακΓκρέγκορ έχει κερδίσει σχεδόν 300 εκ. ευρώ από το UFC, αλλά αντιμετώπισε τραυματισμό το 2021, διακόπτοντας τις αθλητικές του δραστηριότητες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ