Το 77ο Ελληνικό Ντέρμπι θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Το 77ο Ελληνικό Ντέρμπι θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Το 77ο Ελληνικό Ντέρμπι και το Κύπελλο Αρτέμιδος είναι τα κυρίαρχα γεγονότα στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Δευτέρας 23 Οκτωβρίου στο Markopoulo Park.

Πέντε αγωνιζόμενοι τριετείς ίπποι θα τρέξουν για την κατάκτηση του τίτλου του “χρυσού ίππου” για το 2023, σε απόσταση 2.100 μέτρων. Οι πέντε ίπποι που θα διαγωνιστούν είναι οι εξής:

  1. ΑΪΛΑΝΤ ΛΑΚ (GB) – Ιδιοκτήτης: Μπουρίκος Σταύρος- Προπονητής: Σταύρου Χρήστος – Αναβάτης: Δημητσάνης Παναγιώτης
  2. ΑΛ ΜΠΙΝΤΑ (GB) – Ιδιοκτήτης: Torcaso Racing Limited – Προπονητής: Καμπίτση Ιωάννα – Αναβάτης: Μαστοράκης Κωνσταντίνος
  3. ΛΟΥΝΓΚΟ ΠΟ (USA) – Ιδιοκτήτης: Scuderia Equus Run Paola – Προπονητής: Χαραλάμπους Χάρης – Αναβάτης: Καποδίστριας Κωνσταντίνος
  4. ΝΟΤΥ ΜΟΝΤΥ (GB) – Ιδιοκτήτης: VAM Properties S.A. – Προπονητής: Θεοδωράκης Χρήστος – Αναβάτης: Χριστοφής Μάριος
  5. ΡΑΪΒΑΛ ΟΡΝΤΕΡ (GB) – Ιδιοκτήτης: Anassa Stables – Προπονητής: Ιωαννίδης Μιχάλης – Αναβάτης: Τσέλα Εντιόν

Επίσης, θα λάβει χώρα τους ίδια ημέρα η κούρσα γένους θηλυκού, το Κύπελλο Αρτέμιδος. Συγκεκριμένα, νεαρές φοράδες τριών ετών θα διαγωνιστούν για την κατάκτηση της 1ης θέσης σε απόσταση 1.800 μέτρων. Οι ίπποι που θα συμμετέχουν είναι:

Ε ΛΙΤΛ ΡΙΣΠΕΚΤ (IRE), ΚΑΣΣΙΟΠΕΙΑ (GR), ΡΟΖΕΤ (GB), ΣΤΟΡΜ ΓΟΥΟΤΣ (GB) και ΧΙΘΚΛΙΦΣ ΓΚΕΡΛ (IRE).

Επίσης, αναμένονται συναρπαστικές αφίξεις στην 5η και 7η ιπποδρομία με τη συμμετοχή 6 ίππων σε καθεμία, σε απόσταση 1.300 και 1.400 μέτρων αντίστοιχα.

Για περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα των κούρσων, μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.markopoulopark.gr/documents/20143/0/IppodrProgramma_23102023_web+%281%29.pdf/d5e2363f-3af4-add3-e9e1-8ecdc1904d06

Στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση θα προσφέρονται τα παιχνίδια ΣΚΟΡ 3, ΣΚΟΡ 4 και ΣΚΟΡ 6. Οι φίλοι των ιπποδρομιών που δεν θα παρευρεθούν στο Markopoulo Park θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις ιπποδρομίες είτε στα καταστήματα ΟΠΑΠ είτε διαδικτυακά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ