Τα δύο Παγκόσμια πρωταθλήματα πάλης ανοίγουν τις πύλες τους στην Ελλάδα

Τα δύο Παγκόσμια πρωταθλήματα πάλης ανοίγουν τις πύλες τους στην Ελλάδα

Από τις 14 Οκτωβρίου και για δέκα ημέρες, η λουτρόπολη του Κορινθιακού και το Κλειστό Γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» θα φιλοξενήσουν δύο σημαντικές διοργανώσεις πάλης. Από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Grappling (GP/GP Gi), στο οποίο θα συμμετέχουν 200 αθλητές από 19 χώρες.

Στη συνέχεια, από τις 17 έως τις 23 Οκτωβρίου 2023, θα πραγματοποιηθεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Βετεράνων Ολυμπιακής Πάλης. Περισσότεροι από 800 βετεράνοι αθλητές της ελληνορωμαϊκής και ελευθέρας πάλης από 32 χώρες θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση, έχοντας την ευκαιρία να αποδείξουν ξανά τις ικανότητές τους και να δημιουργήσουν δέσμες φιλίας και συνεργασίας.

Η χώρα μας φιλοξενεί την πλέον πολυπληθή διοργάνωση για το 2023, καταδεικνύοντας ότι απολαμβάνει τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων. Πολλοί πρώην αθλητές με μεγάλη καριέρα έχουν δηλώσει παρουσία, προσφέροντας θέαμα και συναρπαστικούς αγώνες.

Και τα δύο πρωταθλήματα οργανώνονται με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία του αθλήματος.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων παρέχει την υποστήριξή του στην εκδήλωση, ενώ το αθλητικό κέντρο Sportcamp είναι υπεύθυνο για την υλοποίηση της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ