Σάκκαρη κερδίζει την Αράνγκο με 2-0 και προκρίνεται στα ημιτελικά

Σάκκαρη κερδίζει την Αράνγκο με 2-0 και προκρίνεται στα ημιτελικά

Η εξαιρετική εμφάνιση της Μαρία Σάκκαρη συνεχίζεται, καθώς καταφέρνει να νικήσει την Εμιλιάνα Αράνγκο με 2-0 σετ (6-3, 6-4), εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στα ημιτελικά του τουρνουά στη Γουαδαλαχάρα του Μεξικού.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έπαιξε εξαιρετικά, αποδεικνύοντας την υπεροχή της στο γήπεδο, παρά το γεγονός ότι έπαιξε δύο γεμάτα σετ. Κατάφερε ωστόσο να κερδίσει, είναι η καλύτερη όπου έπρεπε και όταν το χρειάστηκε.

Τα πρώτα τρία παιχνίδια του πρώτου σετ πραγματοποιήθηκαν χωρίς προβλήματα, με τη Σάκκαρη να προηγείται 2-1. Στο τέταρτο παιχνίδι, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατάφερε να κάνει το μπρέικ και να πάρει μια προβάδισμα 3-1 και στη συνέχεια 4-1. Έπειτα αμφότερες οι παίκτριες κράτησαν το σερβίς τους, με τη Μαρία να κερδίζει 6-3 και 1-0 σετ.

Στο δεύτερο σετ, η Σάκκαρη κατάφερε να κάνει το μπρέικ λίγο πριν από το πρώτο. Μετά το αρχικό 1-1, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε άλλο ένα μπρέικ για το 2-1 και στη συνέχεια 3-1, καθιστώντας την νίκη πιο πιθανή. Κάτι που αποδείχθηκε στη συνέχεια, καθώς με ακόμα ένα μπρέικ και την κράτηση του σερβίς, κατάφερε να φτάσει στο 5-1.

Ωστόσο, η Αράνγκο ανταποκρίθηκε εντυπωσιακά, κερδίζοντας τρία συνεχόμενα παιχνίδια που της επιτέπουν να μειώσει σε 5-4 και να επιστρέψει στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, η Μαρία βρήκε ξανά τον ρυθμό της και κατάφερε να κλείσει το παιχνίδι πριν καταστεί πιο δύσκολο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ