Σάκκαρη: «Η πιο απαιτητική σεζόν της καριέρας μου»

Σάκκαρη: «Η πιο απαιτητική σεζόν της καριέρας μου»

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε μετά την ήττα της από την Τζέσικα Πεγκούλα, στο WTA Finals και παρόλο που έκλεισε την σεζόν της με ήττα, η ίδια δήλωσε περήφανη που ολοκλήρωσε τη σεζόν στο τοπ-10 και είναι αποφασισμένη να δουλέψει σκληρά για τη νέα χρονιά. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν ήταν εντελώς έτοιμη να αγωνιστεί στο τουρνουά, καθώς μπήκε την τελευταία στιγμή ως αναπληρωματική.
Σχετικά με την πορεία της, δήλωσε: «Πραγματικά νομίζω ότι αυτή ήταν η πιο απαιτητική σεζόν της καριέρας μου. Δεν θέλω να είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου, αλλά είμαι περήφανη που κατάφερα να τερματίσω στο top 10 για τρίτη σερί σεζόν. Βρισκόμουν κάπου στην 20ή θέση του Race μετά το US Open και από κει και πέρα κατάφερα να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να πετύχω μεγάλα πράγματα».
Αναφερόμενη στο μέλλον, είπε ότι χρειάζεται ένα καλό διάλειμμα, αλλά επίσης μια καλή προετοιμασία, γιατί πλέον υπάρχουν παίκτριες που έχουν φτάσει σε ένα υψηλότερο επίπεδο. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα της είναι μαζί της σε αυτήν την προσπάθεια. Προβλέπονται αλλαγές και θα κάνουν ορισμένα βήματα για να επανέλθουν στην κορυφή, χωρίς να υπάρχει βέβαια εγγύηση αποτελέσματος. Τέλος, ανακοίνωσε την ανυπομονησία της για την επόμενη σεζόν, που θα ξεκινήσει σε λίγες εβδομάδες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ