Ποδηλατώντας για Έναν Καλό Σκοπό το 2023

Ποδηλατώντας για Έναν Καλό Σκοπό το 2023

@BEYOND fitness, με το σλόγκαν #RideforaGoodCause, φιλοξένησε μέλη και το κοινό σε μια αξέχαστη εκδήλωση ποδηλάτου.

Τα γεγονότα που διοργανώθηκαν στις εγκαταστάσεις του Beyond Fitness στη Γλυφάδα το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου αποτέλεσαν μια αθλητική εκδήλωση για τον καλό σκοπό, με μέρος των εσόδων που δόθηκαν στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)!

Η εκδήλωση περιελάμβανε έναν 2-ώρο αγώνα spinning, με 40 συμμετέχοντες που αγωνίστηκαν χωρισμένοι σε ομάδες των 2, με στόχο να διανύσουν όσα περισσότερα χιλιόμετρα μπορούσαν ως ομάδα αλλά και συνολικά.

Ο αγώνας συμμετείχαν άνδρες και γυναίκες που αγαπούν το spinning, αλλά και τριαθλητές που βοήθησαν στην επίτευξη του σημαντικού στόχου.

Το γεγονός ξεχώρισε χάρη στη χαρούμενη διάθεση των συμμετεχόντων, τη δυνατή μουσική από Live DJ Set και το Live Saxophone show που προσέδωσαν ενέργεια στην αίθουσα.

Μετά τον αγώνα, όλους τους αθλητές περίμεναν απολαυστικοί, δροσιστικοί χυμοί VERVE και μπάρες πρωτεΐνης από τα X-Treme Stores, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε βράβευση των συμμετεχόντων με πλούσια δώρα.

Η εκδήλωση υποστηρίχθηκε από την εταιρεία ειδών οικιακής φροντίδας και ατομικής προστασίας Trellium, καθώς και από τα Fitness Meals και τα ζαχαροπλαστεία Το Πρώτο.

BEYOND fitness βρίσκεται στη Γλυφάδα και είναι το πρώτο Boutique Fitness Studio της Αθήνας, προσφέροντας στα μέλη του signature classes και προγράμματα γυμναστικής με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ: 210 9650046

Instagram: https://www.instagram.com/beyondfitnessgr/

www.beyondfitness.gr, City Plaza Mall, Λ. Βουλιαγμένης 85, Γλυφάδα 16674

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ