Πασσιάς: «Ιστορικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, με τον κόσμο μας για την πρόκριση»

Πασσιάς: «Ιστορικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, με τον κόσμο μας για την πρόκριση»

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνη βρίσκεται μπροστά σε μια σπουδαία ευρωπαϊκή πρόκληση. Το Σάββατο (27/4, 16:30), ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Φερεντσβάρος στο κλειστό της Ηλιούπολης, για τον δεύτερο ημιτελικό του EHF European Cup, με στόχο την πρόκριση στον τελικό.

Ο διεθνής παίκτης του Ολυμπιακού, Νίκος Πασσιάς, δήλωσε: «Αντιμέτωποι με ένα πολύ σημαντικό και ιστορικό παιχνίδι για τον σύλλογο, ενάντια σε μια αξιόλογη ομάδα. Μετά το θετικό αποτέλεσμα στην Ουγγαρία, όλα θα κριθούν στην έδρα μας, με τον κόσμο να μας στηρίζει.

Θα δώσουμε το 100% για να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο. Ο Ολυμπιακός επιδεικνύει αριστεία σε ευρωπαϊκό επίπεδο και εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο μονοπάτι! Η παρουσία του κόσμου μας είναι απαραίτητη για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο και να γιορτάσουμε μαζί μια μεγάλη πρόκριση», ανέφερε.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι στην Ουγγαρία, Ολυμπιακός και Φερεντσβάρος αναδείχτηκαν ισόπαλοι 28-28, με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα ενόψει του ρεβάνς στο κλειστό της Ηλιούπολης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ