Παναθηναϊκός – Μόντσα 2-3: Ανώτεροι οι Ιταλοί, για την ανατροπή στην Ιταλία οι «πράσινοι»

Παναθηναϊκός – Μόντσα 2-3: Ανώτεροι οι Ιταλοί, για την ανατροπή στην Ιταλία οι «πράσινοι»

ΠαναθηναϊκόςΜόντσα 2-3: Οι Ιταλοί Υπερισχύουν, Οι “Πράσινοι” Αντιμετωπίζουν Ανατροπή στην Ιταλία

Η Μόντσα αποδείχθηκε ως μεγάλο εμπόδιο για τον Παναθηναϊκό στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στα πλαίσια της φάσης των “16” του Challenge Cup Ανδρών. Οι “πράσινοι” πάλεψαν σθεναρά, καταφέρνοντας να προηγηθούν με 1-0 και 2-1 σετ, αλλά τελικά υποχώρησαν μπροστά στην εμπειρία και την ποιότητα της ιταλικής ομάδας. Η Μόντσα, η οποία βρίσκεται στην 4η θέση της ιταλικής λίγκας, επικράτησε με 2-3 στο κλειστό του Μετς.

Ο Παναθηναϊκός τώρα θα πρέπει να επιδιώξει ένα μικρό “θαύμα” στην “Candy Arena” της Μόντσα, στον επόμενο αγώνα που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (21/12, 21:00), προκειμένου να καταφέρει να προκριθεί ανατρέποντας τις προοπτικές του δυνατού αντιπάλου, ο οποίος θεωρείται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Στον πρώτο σετ, ο Παναθηναϊκός επέδειξε δύναμη και κατάφερε να πάρει προβάδισμα με 25-21, με τους παίκτες του να αντιδρούν σθεναρά στις επιθέσεις της αντιπάλου ομάδας. Αντίθετα, στο δεύτερο σετ, η Μόντσα εξέφρασε το ρυθμό της, κερδίζοντας με 18-25 και ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο τρίτο σετ, ο Παναθηναϊκός ανακάμπτει και κερδίζει με 25-22, παρουσιάζοντας βελτιωμένες υποδοχές και αξιοποιώντας την εκρηκτική απόδοση του Ερνάντες. Ωστόσο, στο τέταρτο σετ, η Μόντσα ανακτά το πλεονέκτημα και κερδίζει με 18-25, ισοφαρίζοντας στο 2-2, προκειμένου να οδηγηθεί ο αγώνας στο tie break.

Στον αποφασιστικό αγώνα, η Μόντσα καταφέρνει να επικρατήσει με 9-15, καταστέλλοντας τις προσπάθειες του Παναθηναϊκού για ανατροπή.

Τα σετ: 25-21, 18-25, 25-22, 18-25, 9-15

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ